Gyerek

Utazz az álmok szárnyán a mesék birodalmába!

Karácsonyi történet egy fiúról, akinek legnagyobb vágya, hogy szüleivel tölthesse a szeretet ünnepét. Látványos, szórakoztató és tanulságos családi mesemusical a legnagyobb magyar sztárokkal.
2018. November 06.

Bár a darab a jövőben játszódik, egy nagyon is mai, élő és komoly veszélyeket rejtegető problémát boncolgat. A történet egy olyan világba visz el minket, ahol a siker hajszolása és a hatékonyság maximalizálása okán már egyáltalán nincs időnk egymásra.

Tomi, a főhős pedig nem szeretne mást, csak családjával együtt tölteni a karácsonyt. Ezt elérni az ő szüleivel különösképpen nem egyszerű, hiszen apukája egy sikeres és elfoglalt tudós, aki ráadásul a még nagyobb hatékonyság elérése érdekében feltalálta az Agyturbót, amivel magunkat feltöltve nincs szükség alvásra sem. Anyukája pedig állandóan úton van, hisz? asztronauta, aki a Marson dolgozik. Tomi azonban nem adja fel, s úgy tűnik, álma valóra válhat, amikor találkozik egy alvósállattal, a Báránnyal, aki elrepíti őt az Álomkészítők világába?

 

A parádés szereposztásban pedig ott van Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita

ÁLOMUTAZÓ – az év családi produkciója a volt SYMA csarnokban, December 22-23-án és 27-én.

www.tulipantunder.hu