Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Utazz az álmok szárnyán a mesék birodalmába! (X)

Címkék:

mesemusical

Szerző: Babaszoba.hu

2018. november 6.

Forrás: babaszoba.hu

Karácsonyi történet egy fiúról, akinek legnagyobb vágya, hogy szüleivel tölthesse a szeretet ünnepét. Látványos, szórakoztató és tanulságos családi mesemusical a legnagyobb magyar sztárokkal.

Bár a darab a jövőben játszódik, egy nagyon is mai, élő és komoly veszélyeket rejtegető problémát boncolgat. A történet egy olyan világba visz el minket, ahol a siker hajszolása és a hatékonyság maximalizálása okán már egyáltalán nincs időnk egymásra.
Tomi, a főhős pedig nem szeretne mást, csak családjával együtt tölteni a karácsonyt. Ezt elérni az ő szüleivel különösképpen nem egyszerű, hiszen apukája egy sikeres és elfoglalt tudós, aki ráadásul a még nagyobb hatékonyság elérése érdekében feltalálta az Agyturbót, amivel magunkat feltöltve nincs szükség alvásra sem. Anyukája pedig állandóan úton van, hisz? asztronauta, aki a Marson dolgozik. Tomi azonban nem adja fel, s úgy tűnik, álma valóra válhat, amikor találkozik egy alvósállattal, a Báránnyal, aki elrepíti őt az Álomkészítők világába?
 
A parádés szereposztásban pedig ott van Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita
ÁLOMUTAZÓ - az év családi produkciója a volt SYMA csarnokban, December 22-23-án és 27-én.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Bethesda: több, mint gyermekkórház (X)

Minden szülő álma egy olyan gyógyító intézmény, ahogy minden a gyerekekről, a családról szól, ahol magas szakmai színvonalon, közösségben gyógyítanak. Ez a Bethesda.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék