Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Új Kistermelői és Kézműves Piac nyílik a 2. kerületben

Szerző: Babaszoba.hu

2020. február 23.

Forrás: babaszoba.hu

Március 1-én új piac nyílik egy csodálatos, hatalmas zöld kertben, a 2. kerületben - ez a Tiliana Food & Design Market. Ha már hiányzik a nyári káptalantóti piac nyüzsgése és hangulata, itt a helyed!

Új Kistermelői és Kézműves Piac nyílik a 2. kerületben
A 3 hektáros kert- ami egyébként egy szállodához tartozik - eddig elsősorban privát vagy céges rendezvényeknek adott otthont, de a vezetőség fontosnak tartja, hogy minél többen élvezhessék ezt a csodálatos helyet. A szállodához tartozik egy étterem is, ami mindenki számára nyitva áll. Aki itt eszik-iszik az bármikor használhatja a kertet, ami egy valóságos gyerekparadicsom. Ennek ellenére, sokan még mindig nem tudnak a létezéséről. 
Ennek mostantól vége, ugyanis ez a rendezvény - amit rendszeresre terveznek a szervezők - egy olyan nagyszabású, remek hangulatú, színes-illatos gasztro-és művészeti program lesz, amire feltétlenül érdemes ellátogatni. 
Lesz itt minden, amit örömmel elnézegetünk és megkóstolunk! Nehéz volna mindet felsorolni, de íme egy pár termék, ami biztosan lesz a piacon: kézműves lekvárok és szörpök, aszalt gyümölcsök, levendula-csodák, ételkülönlegességek, füstölt húsok, mézek, zöldség-gyümölcs, kézműves csokoládék, chutney-k, bőrdíszműves, öko-textil csodák, táskák, rengeteg ékszer - csak magyar tervezőktől, dísztárgyak, teák és sütemények.
Kicsit Káli Medence, kicsit Városmajor, kicsit öko, kicsit bio, kicsit wamp, kicsit minden lesz itt március 1-én. 
Ne hagyjátok ki! 
Helyszín: Kert, Hotel Tiliana, 1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3 
Időpont: Március 1. 9-13 óráig

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék