Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Tanulj a baba mellett!

2012. március 6.

Forrás: babaszoba.hu

Érdemes kihasználni az otthon töltött időt és új ismeretekkel gazdagítani magad. Ehhez kínál hasznos programot a Sanoma Médiaakadémia, ahol áprilisban indul a szerkesztői kurzus.

A média területe izgalmas, mindig új kihívásokkal kecsegtet. Sosem lehet hátradőlni egy pillanatra sem, mert ömlik az információ az összes hírcsatornán. A szerkesztő feladata, hogy rendet teremtsen a híráradatban, és megtalálja azokat a témákat, amelyekkel feltölti a csillogó női magazin lapjait vagy éppen egy internetes lap oldalait.

Kurzusvezető munka közben

Az áprilisban induló szerkesztői kurzus a Sanoma összes szerkesztőségébe betekintést nyújt. Megtudhatod, hogy miként állnak össze a Marie Claire szépségoldalai, részt vehetsz a Nők Lapja lapértékelésén, bekukkanthatsz a Cosmopolitan világába. Ha az egészségtémák érdekelnek, a Nők Lapja Egészség és a Házipatika.com szerkesztőségében a helyed. De folytathatnánk a sort: National Geographic, Elle, Meglepetés, Maxima... A kurzus alatt megismerhetitek a lapok főszerkesztőit, láthatjátok, hogy miként készülnek a magazinok, és milyen egy online lap szerkesztősége.

A szakma legjobbjai által tartott előadások után a gyakorlatban is kipróbálhatják magatokat, hiszen az általatok választott szerkesztőségben beszállhattok a napi munkába. Cikkírás, sajtótájékoztatók, korrektúrázás, képválasztás.

Akit pedig megmozgat a baba-mama téma, annak mindenképpen itt a helye. A szerkesztői kurzus vezetője Vályi-Nagy Erika (háromgyerekes anyuka), akinek az írásait olvashatjátok a babaszoba.hu-n és a Kismama magazinban is.
Jelentkezni a Sanoma Médiaakadémia honlapján vagy a mediaakademia@sanomamedia.hu email címen lehet!

Hozzászólások

Szuper kőkorszaki animációs film az egész családnak (X)

A Csibefutam, a Wallace és Gromit és a Shaun, a bárány alkotóinak legújabb őrült családi animációs vígjátékában a kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék