Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Programtippek hétvégére

Szerző: Babaszoba.hu

2013. július 5.

Forrás: HáziPatika.com

Zenés bábjáték, horgászverseny, veterán autók, hagyományőrző programok, mosolyfesztivál. Melyik nyerte el a tetszéseteket?

Családi nap Óbudán

Július 6-án családi napra invitálnak a szervezők az Óbudai Múzeumba. Minden, ami báb: zenés bábjáték, vásári bábelőadás, bábkészítés, óriásbábos csalogató. Délután 14 órától Farkasházi Réka és zenekara koncertezik, ahová közös énekléssel, daltanulással, tánccal és játékkal várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.
Belépőárak: teljes árú jegy 800 Ft, kedvezményes 400 Ft, családi 2000 Ft, 6 éves kor alatt ingyenes
Helyszín: Óbudai Múzeum
Budapest III., Fő tér 1.
Időpont: 10.00 - 15.00
Forrás: www.obudaimuzeum.hu

Gasztropiknik, Night Market - gyermekhorgászverseny

Kilenc héten át tartó piknik helyszíne a Millenáris június 22. és augusztus 20. között. Minden héten szombaton és vasárnap reggel 9-től őstermelői piacot tartanak, melyet hetente más-más tematikával egészítenek ki. A piactéren kézműves gasztrotermékek, őstermelők árui (méz, szörp, sajt, fűszer, olaj, lekvár, friss zöldségek, szárazáru) mellett zsűrizett kézművestermékek (fa, bőr, gyöngy, ékszer, textil), bolhapiac és használt cikkek kapnak helyet. Ezen a hétvégén a horgászat-vadászat téma áll a középpontban, és 12 éven aluli gyerekek mérhetik össze tudásukat a dísztóba ideiglenesen telepített keszegek és kárászok kipecázásában. A nevező gyerekek nádbottal versenyeznek, melyet a szervezők biztosítanak. A legtöbb halat kifogó győztes pecacsomagot és folyóirat-előfizetést nyer.
A rendezvény ingyenes.
Helyszín: Millenáris
Budapest II., Kis Rókus utca 16-20.
Időpont: 10.00-18.00
Forrás: www.millenaris.hu


Veterán autócsodák

Szombaton a veterán autók szerelmesei több mint 80 autóritkaságban gyönyörködhetnek a budapesti Széchenyi téren. Az 1976. december 31. előtt gyártott különleges járművek a hetedik Donau Masters nemzetközi veterán autós túra alkalmából - Németországból indulva, a Duna mentén Ausztria és Szlovákia érintése után - érkeznek a budapesti célállomásra. A márkafüggetlen túra mezőnyét többek között különleges Porsche, Jaguar, Mercedes-Benz és Triumph modellek alkotják. A túra résztvevői - előreláthatólag - 17.30 után érnek célba a Széchenyi téren, ahol az érdeklődők másnap reggelig tekinthetik meg a régi autókülönlegességeket.
A rendezvény ingyenes
Helyszín: Budapest V., Széchenyi tér
Forrás: www.veteran.hu


Bálinti sokadalom

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a sokadalmat, ahová családi programokkal várják az érdeklődőket. Tudjátok, hogy nézett ki egy jurta, mi az a deresre húzás, és hallottatok már az ősi sárkányrendről? Mindezekre most fény derül. Időutazás lesz a javából: ha kíváncsiak vagytok a katonai hagyományokra és a korabeli ízekre a honalapítás, az Árpád-kor, a lovagkor, a török idők, a kurucok, a betyárok és a XIX. század idejéből, látogassatok ki vasárnap erre a rendezvényre!
A belépés díjtalan
Időpont: 11.00 órától
Helyszín: Törökbálint, Szérűskert
Forrás: http://www.programturizmus.hu


Győrkőcfesztivál

A hétvégén megalapítják Mosolyvárost az országban. Hogy hol található ez a mesés hely? Győrbe kell elmennetek, ha részesei szeretnétek lenni a háromnapos csodának. A város átalakul, péntektől vasárnapig itt minden a kicsikről szól. Győrkőcolimpia, bódéjátékok, dupladobók, fűzfalabirintus, kalandjátékok, legyezős egérkergető, sárkányföldi kalandozás, óriás hintaló és kiscsikó, paszulykerengő, pónicikli és még sok más különleges program varázsolja el a nagyérdeműt.
A programok ingyenesek minden fesztiválos karszalagot viselő gyerek számára. Karszalagot kap minden jókedvű gyerkőc, aki egy fényképet is visz a mosolyáról.
A rendezvény több győri helyszínen zajlik.
Forrás: www.gyorkoc.huHozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Ilyen még nem volt! Fotelből tisztítom a levegőt

Ahogy a legtöbb gyerekes családban, úgy nálunk sincs nyugta sosem a mosógépnek, a főzőlap és mikrohullámú sütő naponta többször is dolgozik. Ráadásul szellőztetek fűtésszezonban is. Hogy miért gond ez? Elmondom.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék