Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Próbáld ki magad szerkesztőként!

Szerző: Babaszoba.hu

2012. szeptember 4.

Forrás: babaszoba.hu

Vajon hogyan készül egy női site? Ki dönti el, hogy milyen cikk, milyen hír, milyen fotó kerüljön az oldalra? Milyen egy címlapfotózás? Ha szeretnéd megismerni a magazinkészítés kulisszatitkait, akkor a Sanoma Médiaakadémia szerkesztői kurzusán a helyed!Érdemes kihasználni az otthon töltött időt és új ismeretekkel gazdagítani magad. Az októberben újrainduló szerkesztői kurzus a Sanoma összes szerkesztőségébe betekintést nyújt. Megtudhatod, hogy miként állnak össze a Marie Claire szépségoldalai, részt vehetsz a Nők Lapja lapértékelésén, bekukkanthatsz a Cosmopolitan világába. Ha az egészségtémák érdekelnek, a Nők Lapja Egészség és a Házipatika.com szerkesztőségében a helyed. De folytathatnánk a sort: National Geographic, Elle, Meglepetés, Maxima... A kurzus alatt megismerheted a lapok, site-ok főszerkesztőit, láthatod, hogy miként készülnek a magazinok, és milyen egy online lap szerkesztősége.

A szakma legjobbjai által tartott előadások után a gyakorlatban is kipróbálhatod magad, hiszen az általad választott szerkesztőségben - akár a babaszoba.hu-nál - beszállhatsz a napi munkába. Cikkírás, sajtótájékoztatók, korrektúrázás, képválasztás.

A szerkesztői kurzus vezetője Vályi-Nagy Erika, a babaszoba.hu és a Kismama magazin szerkesztője, háromgyerekes édesanya. Jelentkezni a Sanoma Médiaakadémia honlapján vagy a mediaakademia@sanomamedia.hu email címen lehet!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék