Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megtarthatóak az ottalvós gyerektáborok is

Szerző: Babaszoba.hu

2020. május 21.

Forrás: Index.hu

Az óvodák, iskolák után a nyári ottalvós táborokról is döntött a kormány. A Magyar Közlönyben megjelent kormánydöntés szerint június 16-tól a gyermek- és ifjúsági ottalvós táborok megtarthatóak.

Megtarthatóak az ottalvós gyerektáborok is (fotó: Getty Images)
Az óvodák, iskolák után a nyári táborok ügyében is döntött a kormány, noha ez csak a Magyar Közlönyből derül ki. E szerint 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjúsági táborok ottalvós szervezésben megtarthatóak.
Maruzsa délután egyébként elmondta többek között, hogy mivel a járványveszély mértéke érdemben csökkent, az óvodák és a bölcsődék vidéken május 25-től, a fővárosban június 2-től visszatérnek a normális működési rendhez. Az óvodák és a bölcsődék augusztus 31-éig legfeljebb két hétre zárhatnak be.
Június 2-től engedélyezik az iskolákban a pedagógusok és a tanulók oktatási célú találkozását, kiscsoportos konzultációk, illetve egyéni felkészítés tartását, de a tanév hossza nem változik, június 15-ig érvényben marad a digitális oktatás.
Arról már korábban döntés született, hogy a nem ottalvós, napközis táborok megtarthatóak.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Mihez kezdjünk otthon a gyerekekkel? (X)

10 ötlet a hasznos és készségfejlesztő közös időtöltéshez

Fakanállal a leégés ellen? - Wooden Spoon naptej teszt

Ahogy az időjárás egyre melegebbre fordul, és a nap sugarai egyre erőteljesebbé válnak, mindenképp gondoskodnunk kell gyermekeink bőrének napvédelméről is. Hiszen megfelelő óvatosság nélkül akár egy séta is végződhet csúnya leégéssel.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék