Gyerek

Megható meglepetést találtak ki kórházban lévő osztálytársuknak ezek a gyerekek

Emma vakbélgyulladás miatt került kórházba, ami semmikor sem jó, de a szülinapján különösen rossz.
2022. Április 04.

Az eset Olaszországban, egész pontosan Alessandriában történt. Emma az Alessandriai Gyermekkórház vendégszeretetét élvezte vakbélgyulladás miatt, így fájó szívvel kénytelen volt lemondani arról, hogy az osztálytársaival együtt ünnepelje meg 11. szülinapját. Mivel az elmúlt két évben sem szervezhettek születésnapi bulit, erre a nagy eseményre már hetek óta készült, szerette volna ugyanis bepótolni az elmaradt bulizást.

Mivel hirtelen került kórházba, az ünnepséget le kellett mondani, és nemcsak a barátai társaságát kellett nélkülöznie a születésnapján, hanem a családtagjait sem láthatta (kivéve az anyukáját). Mikor a barátai megtudták, hogy a kis beteg a kórházban itatja az egereket, szüleikkel úgy határoztak, hogy megpróbálják felvidítani a szülinapost. Sikerült nekik!

Az Olaszországban érvényben lévő járványügyi intézkedések miatt a kislányhoz nem engedték be az osztálytársakat és a felnőtt kísérőket, ezért a kórház udvarára szervezték a meglepetést: színes lufikat és vidám feliratokat hoztak magukkal, majd a kislány kórtermének ablaka előtt sorakoztak fel, hogy boldog szülinapot kívánhassanak neki.

A kedves gesztus, amivel az 5. a-sok előrukkoltak, nemcsak Emmát és az anyukáját hatották könnyekig, hanem a kórház dolgozóit is. Lenyűgözte őket, hogy ebben a mindenki számára nehéz időszakban is ilyen figyelmesek és amennyire a lehetőségek engedik, kifejezik egymás iránti szeretetüket. Természetesen ajándékokat is hoztak magukkal az osztálytársak, ezek kibontásával még várnia kellett az ünnepeltnek, a kórterembe ugyanis nem vihették be a csomagokat, de lelkesen újságolta mindenkinek, hogy amint hazaér a kórházból, az lesz az első dolga, hogy kibontsa a meglepetéseket!