Gyerek

Megdöbbentő, mi miatt dugult el a kislány orra

Hónapokig szenvedett egy kislány, mire rájöttek, mitől folyik állandóan az orra.
2016. Szeptember 24.

Az 5 éves Khloe Russelnek hónapok óta folyt az orra, az orvosok pedig azt gondolták, valami fertőzés okozhatja ezt a tünetet. A gyerek édesanyja, Katelyn Powell azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy körülbelül hat hónapja kezdődtek a problémák. A gyerek orrából folyamatosan dőlt a váladék, ami nem elég, hogy zöld volt, még szaga is volt.

Az orvos antibiotikumot írt fel rá, amit hiába szedett Khloe, nem segített rajta, továbbra is jött a furcsa, bűzös váladék az orrából.

Egy nap Khloe egyik családtagja arra bátorította a kislányt, hogy fújja ki az orrát olyan erősen, ahogyan csak tudja. Mindenkit megdöbbentett, ami ezután történt: a gyerek orrából egy biztosítótű repült ki.

Az édesanya azt mondta, mindenki elborzadt, amikor meglátták, mi történt. Kiderült, hogy a gyerek feldugott az orrába egy biztosítótűt, és elfeledkezett róla.

Az orvosok nem látták az idegen tárgyat, amikor belenéztek a gyerek orrába, és mivel a kislányt fájdalomról sem panaszkodott, ezért nem gyanakodtak arra, hogy ilyesmi okozza az orrfolyást. Amikor azonban a biztosítótű végre kiesett, Khloe tünetei azonnal elkezdtek csillapodni.

Az édesanya azt mondta, nagyon örül, hogy pozitív véget ért a történet, igaz, amikor nyilvánosságra került, hogy mi történt, sok gyűlölködő levelet kapott, amiben azzal vádolták, hogy rossz szülő. Azt mondja azonban, reméli, hogy megértik őt, hiszen ilyesmi bárkivel előfordulhat, a gyerekek néha csinálnak meglepő dolgokat, amikről aztán mélyen hallgatnak.

(via)