Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Megdöbbentő, mi miatt dugult el a kislány orra

Szerző: Babaszoba.hu

2016. szeptember 24.

Forrás: babaszoba.hu

Hónapokig szenvedett egy kislány, mire rájöttek, mitől folyik állandóan az orra.

Meglepő dolog jött ki a kislány orrából


Az 5 éves Khloe Russelnek hónapok óta folyt az orra, az orvosok pedig azt gondolták, valami fertőzés okozhatja ezt a tünetet. A gyerek édesanyja, Katelyn Powell azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy körülbelül hat hónapja kezdődtek a problémák. A gyerek orrából folyamatosan dőlt a váladék, ami nem elég, hogy zöld volt, még szaga is volt.
Az orvos antibiotikumot írt fel rá, amit hiába szedett Khloe, nem segített rajta, továbbra is jött a furcsa, bűzös váladék az orrából.
Egy nap Khloe egyik családtagja arra bátorította a kislányt, hogy fújja ki az orrát olyan erősen, ahogyan csak tudja. Mindenkit megdöbbentett, ami ezután történt: a gyerek orrából egy biztosítótű repült ki.
Az édesanya azt mondta, mindenki elborzadt, amikor meglátták, mi történt. Kiderült, hogy a gyerek feldugott az orrába egy biztosítótűt, és elfeledkezett róla.
Az orvosok nem látták az idegen tárgyat, amikor belenéztek a gyerek orrába, és mivel a kislányt fájdalomról sem panaszkodott, ezért nem gyanakodtak arra, hogy ilyesmi okozza az orrfolyást. Amikor azonban a biztosítótű végre kiesett, Khloe tünetei azonnal elkezdtek csillapodni.
Az édesanya azt mondta, nagyon örül, hogy pozitív véget ért a történet, igaz, amikor nyilvánosságra került, hogy mi történt, sok gyűlölködő levelet kapott, amiben azzal vádolták, hogy rossz szülő. Azt mondja azonban, reméli, hogy megértik őt, hiszen ilyesmi bárkivel előfordulhat, a gyerekek néha csinálnak meglepő dolgokat, amikről aztán mélyen hallgatnak.
(via)

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék