Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Már ilyen nagyok Denise Richards és Charlie Sheen lányai

Szerző: Babaszoba.hu

2022. május 30.

Forrás: babaszoba.hu

Viharos válással végződött a pár házassága, ám a gyerekeik érdekében békét kötöttek. A két lányuk immár gyönyörű fiatal nővé érett.

Charlie Sheen és Denise Richards 2000-ben, a Good Advice című film forgatásán találkoztak először. Ám csak egy évvel később, egy másik közös munka során kerültek közelebb egymáshoz. Az esküvőre 2002-ben került sor.
Kép: Jim Spellman /Getty Images (2003)
2004-ben született meg első kislányuk, Sam, majd a színésznő már második gyermekét várta, amikor 6 hónapos terhesen bejelentették 2005-ben, hogy elválnak.
Itt még együtt örültek Sam születésének 2004-ben:
A kapcsolatuk elég viharos volt, sor került perekre, nyilvános online vitákra, míg végül sikerült megállapodniuk, és a gyerekek érdekében elásták a csatabárdot. "Sok minden van, amit a gyerekek nem tudnak az apjukról, és szeretném, ha ez így is maradna. Bár ő Charlie Sheen, de azt nem feledhetjük el, hogy ő a lányaim apja. Sosem beszélek róla negatívan a gyerekeknek, mert azt akarom, hogy ugyanúgy az életük részét képezze. Sok olyan hölggyel találkoztam, akiknek volt valami közük Charlie-hoz, és a beszélgetéseinkből azt szűrtem le, hogy ezek a nők apakomplexussal küzdenek. Nem szeretném, ha a saját gyermekeim is így járnának" - fogalmazott korábban Denise Richards egy televíziós műsorban.
A két lány azóta gyönyörű, ifjú nővé érett.  
Ez egy 2019-es családi kép, ahol Denise Richards látható, második férjével, Aaron Phypersszel, adoptált lányukkal Eloise-szal, valamint Sheennel közös lányaival:  Lola Rose-zal, és Sammel.

(fotó: Denise Richards/Instagram)
Azóta Sam már 18 éves lett, így néz ki most:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

sami sheen (@samisheen) által megosztott bejegyzés

Lola pedig 17:
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

lola (@lola__sheen) által megosztott bejegyzés

 

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék