Gyerek

Mackófesztivál az állatkertben

Ébresztettetek már barnamedvét? Tudjátok, hogyan kell megvizsgálni, ha beteg? Készítenétek neki egy mézzel teli méhkast? Ha kedvet éreztek magatokban mindezek kipróbálására, akkor a Fővárosi Állat- és Növénykertben a helyetek!
2012. Január 27.

Február 2-től 5-ig tart az állatkert tavaszváró Mackófesztiválja, amely változatos és tartalmas programokkal vár minden korosztályt. Akik vonzalmat éreznek a nagy szőrmókok iránt, most akár örökbe is fogadhatnak egyet, etethetnek jeges- és barnamacikat, felébreszthetik őket téli álmukból, és személyesen jelen lehetnek egy igazi orvosi vizsgálaton.Akik pedig inkább a plüssváltozatot kedvelik, megtekinthetik a mackókiállítást, vagy akár készíthetnek is egyet a mackókészítő műhelyben.

A kalandorok biztosan élvezik majd az állatkerti medvevetélkedőt vagy a Dörmögő Dömötör játszóházat, és aki megéhezik, megkóstolhat egy csupor mézet és számos mézes nyalánkságot!

Aki még nincs tizennégy éves, ne felejtsen el brummogni, dörmögni, ha az állatkert bejáratához érkezik, mert ha így tesz, még fizetnie sem kell a belépőért!A részletes program megtalálható az alábbi linkre kattintva!