Gyerek

Könyvajánló kicsiknek és nagyoknak

Három könyvet ajánlunk a hűvösebb őszi napokra.
2012. Október 18.

Testem tetőtől talpig

Emlékeztek még az Így működik a testem című könyvre? Ha jól emlékszem, mindenkinek nagy kedvence volt az egyszerű ábrákkal, ötletesen megszerkesztett könyv. Most új kedvenc a láthatáron, a Testem tetőtől talpig feladatokkal, helyes keretmesékkel és vidám figurákkal mutatja be testünk működését, gyereknyelvre lefordítva. A kicsiket erősen foglalkoztató kis- és nagydolgokról is tabuk nélkül, ugyanakkor érthetően mesél, kielégítve a gyermeki kíváncsiságot.

Tetszett? Itt meg is veheted a könyvet!

Filccimborák

A kicsit szeretik az aprócska kis lényeket, melyeket akár a zsebükbe is rejthetnek. Ebben a könyvben számtalan nagyon bájos és könnyen elkészíthető figurát találunk, melyeket még azok az anyukák is el tudnak készíteni, akiknek nem barátjuk a varrás, hiszen a filccel nagyon könnyű dolgozni. Nagy szemű panda, szeppent kisoroszlán és töprengő nyuszi várja, hogy zsebmanóként egy kisgyerek mellé szegődhessen.

Tetszett? Itt meg is veheted a könyvet!

Könyvajánló kicsiknek és nagyoknak

Mosonyi Alíz: Szekrénymesék

A könyv nem új, de most szerencsére újra kiadták. A Szekrénymesék egy egészen elvarázsolt kis világba kalauzol minket, hiszen minden mese egy Mari nevű szekrényben játszódik.Első olvasásra inkább felnőttmeséknek tűnnek, de érdemes megpróbálni pár darabját a kicsiknél is, hiszen a mesék nyelvezete, szófűzése és fantasztikus fantáziavilága a gyerekeket is szórakoztatja.

Tetszett? Itt meg is veheted a könyvet!

Könyvajánló kicsiknek és nagyoknak

Forrás: HáziPatika.com