Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Kevés nő edz keményebben a crossfites influencer kismamánál

Szerző: Babaszoba.hu

2019. szeptember 26.

Forrás: babaszoba.hu

Emily Breeze egy amerikai crossfites anyuka, aki nemrég adott életet harmadik gyermekének. A sportos anyukát rengetegen támadják a közösségi médiában, mert úgy vélik, túlzás, hogy még várandósan is ennyit edz.

Azért támadják az anyukát, mert túl sokat sportol (Fotó: Instagram)
Az édesanyát az Instagramon közel 70 ezren követik, videóival sokakat inspirál, és nála tényleg nincs pihenő: várandósan, de akár hetekkel a szülés után is végzi a különböző edzéseket - írja a 24.hu.
Az alábbi videó például napokkal a szülés előtt készült róla:
A crossfites édesanyát követői közül sokan éppen azért támadták a nyáron, mert úgy gondolják, hogy túlzásba vitte az edzéseket, magára és a születendő gyermekére sem vigyázott. A vádakra Emily Breeze válaszolt egy hosszú posztban, amiben elmagyarázta, hogy szerinte várandósan éppen az a lényeg, hogy a kismama ne adja fel korábbi életét, és az egészségre, mind testileg, mind mentálisan igenis figyeljen oda. - Sose fogom megérteni, hogy miért támadnak valakit azért, mert egészséges és pozitívan áll az élethez. Annyi lehetőség lenne kevesebbet bíráskodni mások felett, és inkább támogatni azt, aki pozitív - írta az édesanya Instagram-bejegyzésében.
Emily Breeze edzési szokásairól a People magazin megkérdezett egy orvost, Dr. Joanne Stone-t, aki szerint a várandós nőknek természetesen egyeztetniük kell az orvosokkal, de a lényeg, hogy igenis lehet terhesen is edzeni - azt persze embere válogatja, kinek mennyit bír el a szervezete. Mivel a crossfites édesanya edzőnek állt, miután versenyszerűen abbahagyta a crossfitet, így a teste értelemszerűen sokkal több gyakorlatot bír el másokénál.
Kapcsolódó írásaink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék