Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Két különleges programtipp

Szerző: Nagy Réka

2012. október 9.

Forrás: babaszoba.hu

Kíváncsi vagy a legizgalmasabb újdonságokra? Vagy szívesen kipróbálnál valami új foglalkozást a kicsikkel? Most mindkettőre kihagyhatatlan tippünk van!

Minden ami gyerek!

Egyedi játékokkal és izgalmas foglalkozásokkal várják az érdeklődőket a Projekt Showroomban, amely a Gyerek Pop Up Bolt témával mutatkozik be és kezdi meg működését 2012. Október 11 és 14 között.

A rendhagyó eseményen a gyermek témában alkotók - kizárólag magyar tervezők és gyártók - eddigi legszélesebb spektrumát sorakoztatja fel. Több, mint 60 minőségi márka mutatkozik be: gyermekruhák, hordozók, hinták, fejlesztő játékok, társasok, marokbarátok, babák, könyvek, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más szépség kicsiknek és nagyoknak akár már a fa alá is! Amíg az anyukák nézelődnek a szervezők érdekes programokkal szórakoztatják a kicsiket.
Bővebb információét katt!

Szalonka - különleges klub kicsiknek és nagyoknak

Aki találkozott már Rutkai Borival, egészen biztosan a szívébe zárta. Most egy gimnáziumi álmát megvalósítva különleges klubot alapított, ahol kicsik és szüleik egyaránt jól érezhetik magukat és kikapcsolódhatnak a változatos kreatív foglakozások segítségével.


A műhelyben nem kizárólag a gyerekek alkothatnak, hanem az anyukák, akár nagymamák is.
Bővebb információért kattints weboldalukra!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék