Gyerek

Jelentkezzetek Ti is a Játékkészítő tehetségkutatóba!

Április 24-éig lehet jelentkezni a Minisztár - A Játékkészítő tehetségek versenyére. Az ifjú talentumokat felvonultató verseny a szuper-show-musical, A Játékkészítő dalaira épül. A győzteseket mesés nyeremények várják.
2015. Április 21.

Hatalmas sikerrel, több mint 45 ezer néző előtt mutatták be tavaly év végén A Játékkészítő című pop-musicalt – mások mellett – Alföldi Róbert, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró vagy a Király terstvérek szereplésével. A nézők lelkesedése hozta az ötletet, hogy A Játékkészítő slágereit alapul véve egy tehetségversenyt indítsanak az ifjú (de akár idősebb) korosztályoknak, amelynek a Minimax csatorna ad „otthont”.

Április 24-ig várják tehát a jelentkezők videofelvételeit A Játékkészítő bármely dalát előadva, két – 6– (mini) és 6+ (max) – kategóriában.

A tehetségversenyt a Minimax csatornán követhetjük majd május folyamán, az ifjú „tévés személyiség”, Stahl Bohus Hanna vezetésével. A Játékkészítő sztárjai – Oroszlán Szonja, Szabó Győző és Nagy Feró – alkotta zsűri a végén a mini és max kategóriában is győztest hirdet, s a legjobbakat mesés díjak várják: így például klipforgatási lehetőség, mesés utazás vagy akár fellépés A Játékkészítő sztárjaival. Addig is itt egy dal a tucatnyi slágerből:

Részletek a www.ajatekkeszito.hu vagy a www.minimax.hu oldalon olvashatók.

Forrás: Presspresso