Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Játszva is közlekedj biztonságosan!

Szerző: Babaszoba.hu

2013. november 15.

Forrás: babaszoba.hu

Az óvodásoktól és kisiskolásoktól beérkezett több mint 1000 rajz valóban látványosan bizonyította, hogy az apróságoknak rengeteg a mondanivalójuk, amit gyakorta legjobban és legszívesebben rajzban mesélnek el.

A kisgyermekek számára kiírt nagy sikerű pályázat - a napokban megtartott - díjátadóján elhangzott egy nagyon elgondolkodtató Pablo Picasso idézet. A 40 éve eltávozott világhírű festőművész egy alkalommal a következőket mondta az őt ünneplőknek: "Az egész életem során azon fáradoztam, hogy úgy tudjak rajzolni, mint egy gyermek".
A KÖBE tavalyi nagy sikerű közlekedésbiztonsági rajzpályázata után, 2013-ban ismét - az egyszervolt.hu és a traff.hu bevonásával - játékos módszerekkel kívánta a legfiatalabb korosztály figyelmét felhívni e rendkívül fontos témára. A pályázók feladata az volt, hogy rajzolják le, rollerezés, biciklizés, vagy éppen görkorcsolyázás közben, mit tesznek biztonságuk érdekében. Az ország határain belülről és az azokon túlról több mint 1000 rajz érkezett a felhívásra. A legjobb pályázatok beküldői kerékpárt, görkorcsolyát, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyertek. A színvonalas munkákat a szervezők szeretnék a széles közönséggel is megosztani, így a döntős rajzok 2013. január végéig a KöBE központi ügyfélszolgálatán (1108 Bp. Venyige u. 3.) egy kiállítás keretében megtekinthetők. A rajzpályázat eredményei itt olvashatók!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék