Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Játszóházi egyszeregy: a változatosság gyönyörködtet!

Címkék:

Aprópolisz

Szerző: Babaszoba.hu

2016. május 18.

Forrás: babaszoba.hu

Játszóház - gyermekeink varázsbirodalma, amit egyszerűen képtelenség megunni, hiszen ami itt van, az otthon nincs, ráadásul az új barátokban, játszótársakban sincs hiány.

Bizony, míg a mi időnkben még se híre, se hamva nem volt a mai játszóházaknak. Addig manapság viszont szerencsénkre gombamód szaporodnak az egyre igényesebb szórakozási lehetőségek a kicsiknek. Időnk, energiánk, gyermekünk beállítottsága, no és persze a pénztárcánk szab annak határt, melyik menő játszóházat keressük fel szemünk fényével a hétvégén. Lássunk néhányat Pest megye-szerte!
Érdemes május végén Törökbálint felé vennünk az irányt, hiszen miközben mi, felnőttek shoppingolunk és a hatalmas leárazások oltárán hódolunk, a gyerekeink egy teljesen újszerű játszóházat tehetnek magukévá. A Premier Outletben nyílik ugyanis május 28-án a világ első Playmobil játszóháza, az Aprópolisz. A gyereknapi megnyitón kalózokkal, hercegnőkkel, és sok-sok kedves meglepetéssel és figyelmességgel várják az aprónépet.
Buda vidámparkjaként hirdeti magát a Millenárison a Millipop. Tény, szem nem marad szárazon, ha felkeressük a gigantikus játszóházat. S míg a csemetém szinte önkívületben veti magát a hatalmas játszóházba, engem is elkap valami csendes irigység, s titkon arra vágyom, hogy mindent kipróbáljak a több mint 2000 négyzetméteren, ahol több mint hét méter magas bandacsúszdával, 45 fokos trambulinokkal, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, óriás labdatengerrel, külön totyogóval és hempergővel, továbbá ballasztikus arénával és készségfejlesztő játékgépekkel várnak kicsiket és nagyocskákat.
Nagyon menő a nagyobb gyerekek körében a Minipolisz. Az első hazai gyerekváros immár öt éves múltra tekint vissza. A szlogenje szerint a Minipoliszban minden gyerek felnőtt lehet egy kicsit. A Minipoliszban olyan valódi, élethű környezetet teremtettek a kicsik méreteire szabva, ahol a csöppségek kipróbálhatják a számukra elérhetetlen "felnőttes" dolgokat, úgymint bevásárlás, tankolás, vagy akár az orvosi rendelők világa. A gyermekek így szerepcserés helyzetben próbálhatják ki az olyan felelősségteljes szakmákat, mint a benzinkutas, bankár és orvos. Ez a hely igazán tartalmas kikapcsolódást, és feledhetetlen élményt nyújt a kicsiknek!
Kanyarodjunk vissza a budai zöldövezetben található Star Játszóházba! Az igazán modern, budai luxuvillában található Star Játszóház két emeletnyi játéktéren, hiper-szuper játékokkal várja a kicsiket. A Star Játszóház azért is családközpontú, mert amíg a kicsik a játékok között őrjöngenek az animátorokkal, anya ugyanabban az épületben talál magának fodrászt, kozmetikust, butikot vagy akár orvost is.
A Kölyökvadon Játszóház a Keleti Pályaudvarhoz közel, Erzsébetvárosban, közel 1700 négyzetméteren várja a gyerekeket, sőt, itt a felnőttek is mindent kipróbálhatnak! A Kölyökvadonban élő állatokkal, halastóval, hüllőkkel és rágcsálókkal is megismerkedhetünk, kor és súlyhatár nélkül. Az egyik fő attrakció, hogy az egész család kipróbálhatja, milyen egy tátogó szájú "óriás krokodil" szájában lenni, majd lecsúszni a hátán, vagy hatalmasakat pattanni a trambulinokon, esetleg a labirintus útvesztőin felkapaszkodni az óriás csúszdákra, és együtt ugrálni a légvárakban. A legügyesebbek pedig feljuthatnak egy méter magas mászófal tetejére, vagy végigsuhanhatnak a termen egy csúszópálya segítségével. Ebben a játszóházban a szülőket kondisarok is várja, úgyhogy innen garantáltan senki se akar hazamenni.
S végül, de nem utolsósorban jöjjön az egyik legeslegnépszerűbb kültéri játszóház, a Tarzan Park, ami 2 hektáron vár bennünket, Újpesten. A Tarzan Park 13 úgynevezett játékszigettel várja a kicsiket, az egyes szigeteken a legmodernebb és legjobb fejlesztő hatással bíró szabadtéri mozgáseszközök lelhetőek fel, melyek a gyermekek életkorához maximálisan alkalmazkodnak. A Tarzan Park egyértelműen a mozgás szeretetére, a sportra neveli gyermekeinket. A gyermekek a szabad levegőn önfeledten tudják elsajátítani azon képességeket, készségeket, amik a mozgás szeretetét és az egészséges életmód kialakítását segítik elő.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék