Gyerek

Játszóházi dilemma: menni vagy maradni?

A játszóházak két nagy csoportot alkotnak: vannak az otthagyós és az ottmaradós helyek.
2016. Május 18.

Szívünk joga eldönteni, mennénk avagy maradnánk a kiszemelt játszóházban a gyerekünkkel. Azonban a meglepetés elkerülése végett látogatást megelőzően nem árt érdeklődni, melyik típusú játszóházról van szó.

Természetesen mindegyik típusnak megvan az előnye. Mindenki számára megnyugtató, ha a játszóházban is szem előtt van a gyerek, és részt tudunk venni az önfeledt játékban. Azonban a realitás és a praktikum gyakran felülírja a vágyakat, és kifejezetten hasznos, ha a játszóház segítségével kapunk néhány órát a “felnőtt dolgaink” intézésére. Járjunk hát alaposan utána, melyik játszóházat választottuk, s ott milyen szabályok vonatkoznak ránk.

A játszóházakban kiemelten fontosnak tartják a gyermekek épségét, s mindezt sok helyen csakis úgy tudják biztosítani, hogy a kicsik kizárólag felnőtt kísérettel tartózkodhatnak a játszóházban. Akinek viszont halaszthatatlan ügye akad, vagy megajándékozná magát néhány értékes és szabad órával, szívből ajánljuk az Aprópoliszt Biatorbágyon.

Nincs is annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor képzett animátorok gondoskodnak gyermekünk programjairól és biztonságáról, miközben mi nyugodtan intézhetjük a dolgunkat. A világ első Playmobil játszóháza, az Aprópolisz animátorai ugrálóvárral, arcfestéssel, kalóziskolával és lufihajtogatással várják a csöppségeket. A május 28-i gyermeknapon pedig régészkedhetnek és kürtőskalács tanodában is részt vehetnek a kicsik, s a változatos színpadi műsorok mellett faluház-bemutatón és Playmobil kiállításon is részt vehetnek a gyermekek. A döntést pedig mi magunk, szülők hozhatjuk meg: együtt tartunk a kicsikkel a forgatagban, vagy bevetjük magunkat a biatorbágyi outlet örömeibe.