Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Horrorfilmet nézetett a gyerekekkel a tanárnő, nyomozás indult ellene

Szerző: Bagaméri Viki

2021. november 24.

Forrás: babaszoba.hu

Abszolút megértjük a szülőket, hogy nem tudták megőrizni a nyugalmukat a hír hallatán!

Egy Torinohoz közeli olasz általános iskolában sajátos büntetési módszert alkalmazott az egyik pedagógus: azokat az alsósokat, akik szerinte nem megfelelően viselkedtek, olyan horrorfilm nézésére kötelezte, amelyiknél nyomatékosan felhívták a figyelmet, hogy a megtekintése kiskorúak számára nem ajánlott. 

Nem először ment túl egy bizonyos határon a tanárnő (Fotó: Getty Images)

Miután a hajmeresztő eset az egyik anyuka fülébe jutott, bejelentést tett a rendőrségen és értesítette a város polgármesterét, az ügyet most szakértők vizsgálják és dolgoznak azon, hogy a gyerekek túltegyék magukat a rossz élményen. Legutóbb egy egész osztályt rémisztgetett a horrorfilmmel, hogy jobb magaviseletre bírja a gyerekeket. A La Repubblica nevű olasz lap torinoi kiadása szerint az eset annyira felkavarta a családokat, hogy tiltakozásuk jeléül otthon tartották a gyerekeket, a tanárnő pedig azonnal beteget jelentett.
Miután a szintén tanárként dolgozó édesanya levele eljutott a város első emberéhez, azonnal kapcsolatba lépett az iskola igazgatójával és a tanárnő ellen vizsgálatot indítottak. "Fontosnak tartjuk annak megállapítását, hogy a szóban forgó pedagógus alkalmas-e a tanításra" - szögezte le a polgármester, miután egyeztetett az iskola igazgatójával.

A szülők elmondása szerint a tanárnő korábban azzal riogatta az osztályt, hogy büntetésként levetíti nekik a gyerekeknek egyáltalán nem ajánlott Squid Game egyik epizódját, ez azonban elmaradt. Helyette egy teljes horrorfilmet játszott le az osztálynak, a hatásra pedig nem kellett hosszan várni: sok gyerek annyira megrémült, hogy a film alatt zokogásban tört ki vagy bepisilt az ijedtségtől, többen pedig nem mernek azóta egyedül aludni és rossz álmok gyötrik őket éjszakánként.
Amíg az ügy le nem zárul, a tanárnőnek távol kell maradnia az iskolától - a történet igen szövevényes, ugyanis korábban sem bánt kesztyűs kézzel a gyerekekkel (neveletlennek, elviselhetetlennek, ostobának nevezte őket), pedig csak szeptemberben érkezett az intézménybe. Bár ilyen messzire sosem ment el, a szülők sérelmezték a nevelési módszereit és jeleztek az igazgatónak. Segélykérésük akkor süket fülekre talált, most azonban a hatóságokat is bevonták az eljárásba, így alaposabb vizsgálat kezdődött.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Komplex gyermekkardiológiai vizsgálatokat is kínál az Oktogon Medical Center (X)

Az Oktogon Medical Center Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő magánorvosi központja.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék