Gyerek

Hogyan érdemes babával utazni?

A kisbaba születése a családban hatalmas öröm, ám rengeteg változást hoz magával - nem csak az édesanya számára. A kezdeti időszakban, összeszokás alatt talán kevesebbet utazik a család, de később vágyik a társaságra, új élményekre a baba és a mama is.
2020. December 04.

Hova érdemes kisbabával utazni?

Mindenképp olyan helyre, ahol felkészülten várják a kisgyermekes családokat, és nem kell a fél házat elcipelni magunkkal. A bababarát Oxigén Family Hotel****superior 100+1 gyerekbarát szolgáltatása révén garantálja, hogy nem csupán a pici, hanem a szülők is pihentető kikapcsolódásban részesülnek.

Kérhető eszközök és gyermek all inclusive ellátás

Az erdei wellness szállodában számos (díjmentesen kérhető) eszköz áll rendelkezésünkre, a teljesség igénye nélkül: babaágy, fürdetőkád, éjjeli fény, leesésgátló, pelenkatároló, pelenkázó, cumisüveg melegítő. Némely eszköz a nap 24 órájában a baba-mama szobákban található (mikrohullámú sütő, hűtőszekrény). A gyerekek számára biztosított all inclusive ellátás keretében a kisbabáknak különböző bébiételek, friss gyümölcsök elérhetőek.

Gyerekanimáció és szórakozás

A kiválasztott szálláshelyen vagy a közelében hasznos, ha elérhetőek szórakoztató programok. Az Oxigén Family Hotel****superior-ban  képzett animátorok csapata foglalkozik a picikkel, így szinte ki sem kell lépni a bababarát szállodából. Választható babamasszázs, babaúszás, csiri-biri mozgásfejlesztő torna, és kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás is. Az animátorok egyeztetés esetén gyermekfelügyeletet is vállalnak, így anya és apa néhány percnyi “énidőhöz” jut, ami alatt például szaunázhat, borkóstolón vagy masszázson, esetleg kozmetikai kezelésen vehet részt.

Hogyan érdemes babával utazni?

Karácsonyi ajándékötlet

Egy kisbabás család számára kitűnő ajándék lehet egy bababarát szállodába szóló ajándékutalvány, amelyet általuk választott időpontban használhatnak fel. A karácsonyi ajándékutalványok természetesen saját részre is megvásárolhatóak! Az ajándékkuponok kínálatában megtalálhatja a tökéletes családi wellness pihenést: 2 vagy 3 éjszakás családi utalványt, vagy keretösszeg utalványt is vásárolhat Oxigén Family Hotel****superior-ba.