Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Hat top tábor, amire még lehet jelentkezni

Szerző: Babaszoba.hu

2016. június 13.

Forrás: Táborfigyelő.hu

A legjobb táborok nagy része már betelt, viszont felmérések szerint a szülők több mint tizede közvetlenül a nyári szünet előtt kezd el tábort keresni a gyermekének. Összegyűjtöttük a hat legnépszerűbb tábort, amikre még lehet jelentkezni.

Hat top tábor, amire még lehet jelentkezni

A későn ébredők segítségére siet a Táborfigyelő gyermektáborokat gyűjtő portál. Íme a hat legnépszerűbb témájú és ár-érték arányú tábor, amire még lehet jelentkezni.

Horgász Tábor- ottalvós és napközis formában is

A táborok kis létszámmal (max. 18 fő) indulnak, egy hetes időtartamban. Ezalatt az idő alatt teljes ellátásban és napi kétszeri horgászoktatásban részesülnek a gyerekek az egyéb programok mellett (sport, kirándulás, bográcsozás és horgászverseny). Programok: horgászvizek megismertetése, halfajták ismerkedése, horogkötés, botok felszerelésének tanulása, ismertetése, minden amit tudni kell a horgászatról, horgászat minden nap, közös bográcsos ebéd főzés, kirándulás, fagyizás, fürdőzés.
Ottalvós ár: 34 000 Ft, napközis ár: 20 000 Ft - Részletek és jelentkezés itt.

Nyári napközis sporttábor- napközis

Szeretettel várják minden 5-12 éves még nem sportoló, sportágat kereső, vagy egyszerűen csak mozgásra vágyó gyermek jelentkezését! Kipróbálható sportágak: torna, gumiasztal, atlétika, labdajátékok, küzdősportok, ügyességet fejlesztő és szórakoztató sportjátékok. Garantáltan jól fogják érezni magaukat a gyerekek, mert a játék mellett sok újat tanulhatnak, sőt a tábor végén elmondják, melyik sportág illene legjobban a csemetéhez!

Fotós alkotótáborok Budán és Pesten - napközis

A fényképezés elméletének és gyakorlatának, a képkomponálás alapjainak elsajátítása, fotós titkok, fogások tanulása mellett az alkotótáborban, profi fotóműteremben minden nap, valamint az időjárástól függően délelőtt vagy délután fotóséta keretében külső helyszíneken (budai és pesti belváros, Tabán, Városliget, Margitsziget, Vár, Millenáris stb.) is fotózunk. Rossz idő esetén a profi fotóműtermünkben gyakoroljuk a fényképezést (fényképezőgép és fotós kiegészítők használata, portréfotózás, eseményfotózás stb.).

Tóparti kézműves vakáció - ottalvós

A kézműves és fazekas foglalkozások között a pólófestés, a gyöngyművészet, a kalocsai festés (hazavihető tányérra, csuporra), a korongozás, az agyagszobrászat szerepel, míg ezek mellett strandolás, fürdőzés, tábortűz, lovaskocsis kirándulás, ping-pong, foci, tollas, vízi versenyek és játékos vetélkedők is várnak a jelentkezőkre.

Nyári manótáborok ovisoknak és kisiskolásoknak - napközis

Családias környezetben kis csoportlétszámú táborokban hetente más-más tematikával várják az ovisokat és a kisiskolásokat. Választható kézműves, mesehősös, boszis és varázslós, kalózos és kishableányos, lovag- és hercegnőképzős, sőt cirkuszi téma is. Minden hétre jellemző a sok játék, társasozás és kézműveskedés.

Tánctábor Szigetszentmiklóson - ottalvós

A felejthetetlen élmények és a sok nevetés mellett színvonalas tánctanárok képezik a táborozókat, egyedi és változatos órákon vehetnek részt. Mindegy, hogy a hip-hopon belül milyen stílust szeretnél megtanulni, ebben a táborban minden megtalálható és megtanulható. Nem számít, hogy kezdő, vagy már régóta tanulja a csemete a lépéseket, szeretettel várják, ha szeretne kikapcsolódni, táncolni és fejlődni. Extraként részese lehet a táborozó az igazi életérzésnek. Hogy mi is az? Igaz barátságok, önbizalom és életstílus, ami a tábor után is minden nap veled tart majd.
A fenti táborokon kívül több mint 100 táborba még lehet jelentkezni a Táborfigyelő portálon.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Mihez kezdjünk otthon a gyerekekkel? (X)

10 ötlet a hasznos és készségfejlesztő közös időtöltéshez

Fakanállal a leégés ellen? - Wooden Spoon naptej teszt

Ahogy az időjárás egyre melegebbre fordul, és a nap sugarai egyre erőteljesebbé válnak, mindenképp gondoskodnunk kell gyermekeink bőrének napvédelméről is. Hiszen megfelelő óvatosság nélkül akár egy séta is végződhet csúnya leégéssel.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék