Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Használtruha? - Így add el!

Szerző: Babaszoba.hu

2012. március 29. | Frissítve: 2015. november 23.

Forrás: babaszoba.hu

Ha úgy érzed, minden adott, hogy egy kis mellékessel egészítsd ki a családi kasszát, vagy csak ideje felszámolni a dobozban tornyosuló cuccaitokat, gondold át, mit érdemes áruba bocsátanod.

Szisztematikusan!

Ha egyszer a végére akarsz érni, indulj el a lakásban, és egy szuszra szedj össze minden ruhát/játékot, amiről úgy véled, már nem lesz rá szükségetek. Egyszerűbb leülve szelektálni a holmikat, mint ide-oda szaladgálva, mikor az újabb és újabb cuccok lelőhelye eszedbe jut.

A realitás talaján!

Nyilván te is vásároltál már hasonló módon. Mikor nekiállsz átnézni az eladnivalódat, gondolj arra, te megvennéd-e az adott állapotban. Ha nem, inkább pakold el, vagy add oda a védőnőnek, rászoruló családok még örülhetnek neki!

Így add el a nem használt ruhákat!

Piacképesen!

Ha igazán profin akarsz indítani, a hirdetésed feladása előtt körbeszimatolsz, hirdetnek-e hasonló jellegű, minőségű termékeket, és van-e rájuk kereslet. Az igények felmérésével sok felesleges kört spórolsz meg magadnak!

Objektívan!

Minden egyes darabnál tedd a kezed a szívedre: ha nem szakadt, nem törött, nem agyonhasznált, nem foltos, nyugodt lelkiismerettel tudod meghirdetni. Érdemes mindent, ami szép állapotban van, márkás, viszonylag divatos, újszerű, lefotóznod, és feltenned a netre, nagy eséllyel vevőre talál.

Logikusan!

Vannak termékek, amelyeket az év bizonyos szakában nem, vagy csak az ára töredékéért tudnál értékesíteni. A húsvéti nyuszinak, Mikulásnak, Halloween-töknek, farsangi jelmeznek, télikabátnak, bundazsáknak, homokozójátéknak, felfújható medencének szezonja van, eladásukat érdemes az aktuális évszakhoz igazítani. Viszont a 62-es bodykat vagy a "kinőtt" bébicsörgőket bármikor piacra dobhatod.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék