Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Három fiút fogadott örökbe egy egyedülálló férfi

Szerző: Babaszoba.hu

2021. július 13.

Forrás: babaszoba.hu

Barry Farmer maga is nevelőszülőkkel nőtt fel, természetes volt számára, hogy segít másokon.

Barry Farmer alig húszéves volt, amikor meglátott egy hirdetést, amiben nevelőszülőket kerestek, állami gondoskodásban élő gyerekek mellé. Mivel Barry is a rendszerben nőtt fel, úgy döntött, tesz egy próbát, és jelentkezik - írja a Today.com.
A nevelőszülői hálózat vezetője adott egy esélyt a fiatal fiúnak, de azt sem tagadta, egyelőre Barry ne számítson arra, hogy gyerekeket nevelhet, hiszen egyedülálló, és nagyon fiatal.
Fotó: Getty
Elsőre egy tizenhat éves fiút bíztak a gondjaira, aki fél évet töltött vele, majd ismét megkeresték, és feltették neki a kérdést: egy újabb kamaszt vállalna, vagy megpróbálkozik egy hétévessel? Barry úgy gondolta, miért ne próbálja ki, milyen egy kisebb gyermek nevelése.
A kis Jaxon érkezésétől tartott azért, de végül nem volt mitől. "Ő is csak ölelésre és egy apára vágyott" - mondta Barry Farmer. Mikor a gyámügy jelezte, hogy Jaxon örökbe adhatóvá vált, Barry nem sokat tétovázott, és beadta a kérelmet. 
Amint hivatalossá vált, hogy ők egy család, a kisfiú rögtön rázendített, hogy mikor lesz neki testvére, így végül örökbe fogadta második fiát, Xavier-t, majd később Jeremiah-t.
Barry Farmer nem titkolja, hogy a családalapításában erős szerepet játszott, hogy őt sem a vér szerinti szülei nevelték."Engem az elutasítás érzése motivált, hogy nincsenek szüleim, és a nagymamám nevelt fel" - mondta Barry, aki immár három felnőtt gyerek édesapja.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék