Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Friss apák a szexrőlValentin-napra készülődve

Szerző: Babaszoba.hu

2012. február 12.

Forrás: babaszoba.hu

Csudaszép, nőiesen alakuló idomainkat látva boldogan remélik a körülöttünk élő hímneműek, hogy ilyen kívánatosan még nagyobb lendülettel vetjük majd bele magunkat a szex örömeibe. Ami igaz, az igaz, előfordulhat ez is. De nem ilyen egyértelmű a dolog.

Időzítve

"Mi kell a babához? Rendszeres szex! Ezt viszont elég nehéz kivitelezni, ha a nőd megszállottan próbálja összehangolni az orgazmust a peteéréssel. Hetekig semmi, aztán egy este, amikor a munkából fáradtan megérkezel, és máson sem jár az eszed, csak a vacsorán, már az ajtóban rád ugrik. Egy idő után rettegtem hazamenni... Az is előfordult, hogy amikor hazaértem, egy negatív terhestesztet találtam a párnámon - azonnal tudtam, hogy ma sem fogok pihenni! De amint belefogtunk, úgy éreztem, megérte. És a baba is nagyon helyes lett."
Péter

Szappanszagúan

"Zsófi annyira érzékeny volt a szagokra az első négy hónapban, hogy csak úgy feküdhettem mellé az ágyba, ha előtte tökéletesen lesúroltam magam tetőtől talpig egy bizonyos nagyon enyhe illatú tusfürdővel, samponnal, egy bizonyos fogkrémmel, előtte legalább egy napig nem ettem hagymát, fokhagymát, halat, kolbászt, csokoládét - ellenkező esetben sajnos az együtt alvás sem jöhetett létre komolyabb öklendezés nélkül, nemhogy a szex. Máig sem érti, hogy tudtam mindezt olyan békésen tűrni."
Zsigmond

Boszorkány az ágyban

"A terhesség meglepő fordulatokat hoz az ember életébe. Mindig azt gondoltam, hogy a feleségem nagy fantáziával rendelkező, nyitott és virgonc csaj, ha szeretkezésről van szó. Imád kezdeményezni, érezni, ahogy a boldoggá tesz. Gyengéd, romantikus, de kalandos szerető volt... De ami tegnap történt, azzal alaposan meglepett. Mellém bújt, és valami egészen más következett. Pihe-puha cicából, édes-kedves leányból kéjsóvár boszorkánnyá változott. Atyaég! Utána pironkodva vallotta be, hogy nagyon szégyelli magát. Hogy valószínűleg a hormonok játéka ez. Nehezen tudja elfogadni, hogy az a pocakját feledő tüzes kanca is ő lenne, aki az este -szerepelt«. Hát nem tudom, énnekem ez nem okoz olyan nagy nehézséget..."
Zsolt

Csalóka formák

"Engem jól megtréfált az élet. Nem azt találtam a gömbölyödő gömböcskék, csábító dombocskák mögött, amire számítottam. Éva olyan ingerlékeny volt, hogy néha azt sem tudtam, mit csináljak, de nem veszítettem el a fejem. Elhatároztam, hogy inkább mosolyogva kivárom, amíg visszatér az én régi kedvesem. És igen, megszületett... aztán a böjt a baba féléves koráig tartott."
István

Hahó, itt vagyok!

"Ó, igen, tényleg gyerekünk lesz! A felismerés csodás volt, majdnem elsírtam magam. Családapának lenni felelősség: a széltől is óvom az anyát és a babát, dédelgetem, babusgatom őket... Hogy mi? Szexelni?! Na ne! Egy anyával?! Hát igen. Egészen addig nem zavart a pocak, míg egyszer a fiam egy hatalmasat nem rúgott belém, amikor a mamáját öleltem. Szó sem lehetett folytatásról, képtelen voltam moccanni is. Olyan volt, mintha rám szólt volna: hé, tudom ám, mit csináltok!"
Szilárd

Indítás

"Az utolsó napokban a szex ismét új értelmet nyert. A feleségem olvasta valahol, hogy az ondó nagyszerűen beindíthatja a szülést. Boldogan vállaltam a feladatot, és mondhatom, sikeresen el is végeztem, mert még aznap éjjel megszületett a kislányunk. Anna már hatalmas volt, alig bírt mozogni a hasa miatt, de nagyon élvezte ezt az állapotot: feküdt, nem csinált semmit, csak engedte, hogy mindenben a kedvére tegyek."
Joe

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék