Gyerek

Fényképes falinaptár otthonról, az utolsó pillanatban

A gyerekekről ma már születésük előtt is fényképeket készítünk, amit büszkén mutatunk ismerőseinknek. Később is rengeteg felvétel készül, de a többségük telefonokon, számítógépen, vagy egy szerveren várja, hogy valaki megnézze.
2015. December 07.

A legtöbb képből soha nem lesz kézzelfogható papírképed. Van egy csomó más, fontosabb dolog, amivel foglalkozni kell. Ahogy az első – véget nem érőnek tűnő – hónapok ködbe vesznek már más dolgokkal is elkezdesz foglalkozni. Akár a fotókkal, amiket olyan régóta ígérsz a rokonoknak, nagyiknak.

Karácsonyra elfogynak az utolsó mentségek is, de a hátralévő kevés idő ne nyomasszon feleslegesen! Egy vászonkép megrendelése csak öt perc, egy naptáré sem több húsznál. A fotókönyv már keményebb dió, mert az egyéni ötleteid ábrázolása időigényes lehet, de biztosan hamarabb elkészülsz vele, mint a fényképek nyomtatásával és berakásukkal egy fotóalbumba. Arról nem is beszélve, hogy a fotókönyv sokkal kedvezőbb árú.

A Puskás Fotó azért különleges, mert nem csak megrendelés, de az elkészülés is rövid időt vesz igénybe. A legtöbb termékünk helyben készül, és személyesen veheted át őket (csak külön kérésre postázunk). Nálunk akár órák alatt is elkészülhet a babádról szóló fotókönyv, vagy naptár. vászonképeket, posztereket a megrendelést követő napon biztosan át tudod venni üzletünkben. Hagyományos fényképeket is készítünk általában azonnal, illetve képkeret és fotóalbum választékunk is rendelkezésedre áll.

Fényképes falinaptár otthonról, az utolsó pillanatban

A megrendeléseidet karácsonyig online is leadhatod, de a Mammutban lévő üzletünkben személyesen is tudunk segíteni a szerkesztésben.