Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ezért rajzol ez az anyuka minden reggel szívet a kislánya kezére

Szerző: Babaszoba.hu

2022. június 13.

Forrás: babaszoba.hu

Volt kommentelő, aki sírva fakadt a történetet hallva.

Örülne, ha nem lenne szükség arra, hogy széles körben terjessze az ötletét - mondta a Today Parentsnek az a két kisgyermekes indianai anyuka, aki minden nap, iskola előtt szívet rajzol gyermekei kezére.
A texasi uvaldei tömeges iskolai lövöldözést követően Emily Solberg megosztott egy fotót lánya kezére rajzolt szívről.
"Minden nap szívvel a kezén küldöm az iskolába, hogy ha valaha is egy falnak bújva találná magát egy sötét szobában, térdét a mellkasához szorítva, szőke fejét rémülten lehajlítva, miközben néma könnycseppek csorognak végig az arcán, miközben az osztálya arra vár, hogy egy fegyveres rángassa a terem kilincsét, tudni fogja, hogy szeretem."
Solberg azt mondta, hogy a szívek "a gyerekei iránt érzett végtelen szeretetem jelképei, és emlékeztetnek arra, hogy mindig velük vagyok, még akkor is, ha fizikailag nem tudok ott lenni". 
Állítja, hogy üzenete nem politikai, hanem "zsigeri emlékeztető" a világ helyzetére.
"A kézre rajzolt szív látványa sokaknál nagyon betalált" - mondta Solberg a posztjáról. Volt kommentelő, aki sírva fakadt. Solberg szerint ezek a reakciók fontosak.
"Ha hagyjuk, hogy az elménk elképzelje ezeket a szörnyű forgatókönyveket, nagyobb valószínűséggel cselekszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk, hogy ezek valaha is megtörténjenek" - vélekedik.
Solberg elmondta, hogy sok üzenetet kapott a szülőktől, akik azt tervezik, hogy a szívrajzot saját gyerekeiknél is alkalmazzák.
"Nem gondoltam volna, hogy ennyi ember értékelni fogja az ötletet, és nagyon örülök, hogy felajánlhatok egy kis vigasztalást és szeretetet" - mondta. "Még ha nem is tudjuk garantálni a biztonságukat, gyermekeink mindig tudni fogják, hogy nagyon szeretik őket."

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék