Gyerek

Ennyire hasonlít egymásra Reese Witherspoon és lánya, Ava

A 22 éves Ava Phillippe annyira hasonlít Reese Witherspoonra, mintha anyja fiatalkori mása lenne.
2022. Július 01.
Kép: Bauer-Griffin/Getty Images

Reese Witherspoon éppen a 21. születésnapján ismerte meg első férjét, Ryan Phillippe-et még 1997-ben. Két évvel később oltár elé álltak, és a családalapítással sem vártak sokáig. Lányuk, Ava 1999-ben született, fiuk, Deacon 2003-ban jött a világra.

A pár 2006-ban elvált, ám gyerekeik iránti szeretetükön ez semmit sem változtat. “Elolvadok a gyerekeimtől. Egy puha, habos süti leszek karamellel a közepén. Az is nagyon fontos számomra, hogy érezzék, mennyire támogatom őket. Szeretném, ha tudnák, hogy bármilyen álomról vagy vágyról van szó, száz százalékosan mögöttük állok” – nyilatkozta Reese Witherspoonegy egy interjúban.

Ezt a babakori képét Ava osztotta meg Anyák napján:

A bejegyzés megtekintése az Instagramonava (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés

Ava modellkedik és a Kaliforniai Berkeley Egyetem hallgatójaként, képzőművészetet és építészetet tanult, de a természetfotózás is nagyon érdekli. A fiatal nő, az anyja kiköpött másává vált, nagyon hasonlítanak egymásra.

A 22 éves Ava egyébként a szexualitásáról is nyíltan beszélt. Amikor az Instagramon egy követője megkérdezte, hogy melyik nemhez vonzódik így válaszolt: “Az EMBEREKHEZ… a nemük tökmindegy”.

Ennyire hasonlít egymásra Reese Witherspoon és lánya, Ava

Kép: Stefanie Keenan/Getty Images