Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Életmentő alkalmazás, nemcsak hipohondereknek!600 betegség oka, tünete, kezelése egy helyen

Szerző: Babaszoba.hu

2015. július 6.

Forrás: babaszoba.hu

Piros foltok jelentek meg a bőrömön, mi lehet a bajom? Mik az agyhártyagyulladás tünetei? - mostantól mobilon is választ kaphatunk minden betegséggel, tünettel kapcsolatos kérdésre, hisz a HáziPatika Betegséglexikonja már okostelefonra is letölthető.


Tudta, hogy az időben felismerés esetén a gyerekkori leukémiának 80% feletti a túlélési aránya vagy éppen az emlőrák I. stádiumában való felfedezése esetén 98% a túlélés?

Napjaink másik népbetegsége a stroke esetében is fontos a gyors felismerés. Az első tünetek észlelésétől 3 óránk van, hogy stroke-centrumokban sor kerülhessen a gyógyszeres thrombolízisre és ezzel az elzáródott ér megnyitására. Szívleállás esetén még fontosabb a gyorsaság. Itt maximum 5 percünk van, hogy felismerjük mivel állunk szemben és megtegyük a megfelelő lépéseket.
Nem mindegy, milyen információra támaszkodunk, ezért a megbízható, hiteles, korrekt egészségügyi tájékoztatás - nem túlzás - életeket menthet.

A Magyarország vezető egészségügyi-életmód portálja, a HáziPatika.com oldaláról már jól ismert Betegségek A-Z szolgáltatása már évek óta megbízható, pontos, szakszerű információt nyújt: a folyamatosan frissülő adatbázisban 600 betegség pontos, szakszerű, képes ismertetője szerepel, melynek havi szinten 700-800 ezer olvasója van.

A leggyakrabban előforduló betegségek leírását szakorvosok lektorálták, így a leghitelesebb információt kaphatjuk a kiválasztott betegség okairól, előfordulásáról, diagnózisáról, tüneteiről, kezelési lehetőségeiről.

Még orvost is kereshetünk!

A 600 betegség leírása mellett a mobilos alkalmazással több mint 300 féle tünetre is lehet keresni, így ha nem tudjuk, pontosan mi is a bajunk, a tünet megadásával böngészhetünk a lehetséges betegségek között.

Ha az adott betegséghez kapcsolódó hasznos tanácsokra van szükségünk, a Kapcsolódó cikkek menüpontra kattintva tovább tájékozódhatunk, sőt, az applikáció további szolgáltatásaként a betegséghez-tünethez kapcsolódó orvost is kereshetünk az Orvost keresek menüpont alatt.

Az alkalmazás Windows Phone és Android készülékekre is letölthető innen.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Bethesda: több, mint gyermekkórház (X)

Minden szülő álma egy olyan gyógyító intézmény, ahogy minden a gyerekekről, a családról szól, ahol magas szakmai színvonalon, közösségben gyógyítanak. Ez a Bethesda.

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék