Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Éjszakai bébiszitterkedést vállal az egyik hazai ovi

Szerző: Babaszoba.hu

2019. augusztus 26.

Forrás: Index.hu

Egy szolnoki óvoda péntekenként éjszaka is nyitva áll az ovisok előtt. A cél az, hogy a szülők minőségi időt tölthessenek kettesben.

A szolnoki Zengő Óvodában lehetőség van arra, hogy péntek éjszaka is bent aludjanak a gyerekek, ezzel a szülőket szeretné segíteni az intézmény.
Éjszakai bébiszitterkedést vállal az egyik hazai ovi
Tasnádi Zoltán, Széchenyi Lakótelepért Egyesület elnöke az Index videójában elmondta, hogy a program célja, hogy segítsen a szülőknek, akik minőségi időt szeretnének eltölteni kettesben. Szolnok városa Top-pályázaton (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) nyert pénzt, egy alkalom költsége 110-130 ezer forint.
Szabóné Susa Orsolya, óvodapedagógus elmondta, hogy "ezen az esten a gyerekek kapnak kimenőt és nem a szülők, mert ők jöttek el egy különleges estét eltölteni az óvodában+.
Tasnádi Zoltán azt is elmondta, hogy kaptak kritikákat is, amelyek nagy része azt kifogásolta, hogy a szülők leadják a gyerekeiket, lepasszolják és nem ők foglalkoznak velük. De mi van akkor, ha nincs nagymama, nincs segítség - teszi fel a kérdést az egyik szülő.
Egy szülő elmondta, hogy biztosan elmennek vacsorázni a férjével kettesben, mert "ilyen nagyon rég volt".
Az Index éjszakai oviról készült videója itt nézhető meg.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék