Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Együtt ezer fáért! - A Nosalty.hu és a Plant A Tree Cocktail közös kampánya

Szerző: Babaszoba.hu

2020. augusztus 6.

Forrás: babaszoba.hu

Segíts Te is, hogy egy szebb, zöldebb világot építsünk!

Együtt ezer fáért! - A Nosalty.hu és a Plant A Tree Cocktail közös kampánya
Szeretnél tenni egy szebb, zöldebb holnapért? Szeretnéd, ha az unokáid is boldogan szaladgálhatnának, tiszta levegőt szívva? Akkor itt az ideje, hogy cselekedj!
Augusztus 5-én indult a  Nosalty.hu - Magyarország legnépszerűbb recept- és gasztromagazinjának - és az év elején debütáló Plant A Tree Cocktail kezdeményezésnek közös kampánya, melyhez csatlakozva most Te is tehetsz környezetünk védelméért. A kezdeményezés célja, hogy szeptember 5-ig, a jótékonyság világnapjáig 1000 fát ültessenek el veletek közösen az otthonunkért, a bolygónkért.
A Nosalty szerkesztőségének mindig is fontos volt a környezettudatosság, a klímaváltozás elleni harc, melyre rendszeresen, aktívan fel is hívják a figyelmet. Júliusban például egy egy hónapos kampány segítségével népszerűsítették a műanyagmentesség fontosságát Instagram-oldalukon. Napi tippekkel mutatták be azokat a módszereket, amelyekkel bárki  beépítheti az életébe a műanyagmentességet. Augusztus hónapban pedig a Plant A Tree Cocktail kezdeményezéssel közösen az Együtt ezer fáért! kampányban működnek közre a szerkesztőség tagjai.
A Plant A Tree Cocktail, a világ első zöldülő koktélja idén januárban startolt el Budapestről.  A zöld kezdeményezésnek köszönhetően bárki hozzájárulhat a Föld újraerdősítéséhez - csak egy italt kell vásárolnia. Az ötlet egy magyar csapattól származik, akik környezettudatos gondolkozást szerettek volna becsempészni a vendéglátásba és a szórakozóhelyekre világszerte. A gin alapú Plant A Tree koktél megvásárlásával névre szóló fát ültetnek mindenkinek, így népszerűsítik a globális felmelegedés elleni küzdelmet.
Az Együtt ezer fáért! kampányhoz csatlakozva most pedig az országban bárki, akár otthonról is megvásárolhatja a saját fáját, ezzel is támogatva a klímaváltozás elleni harcot. Nincs más dolgod, mint ellátogatni az egyuttezerfaert.hu oldalra, és 1.990 forintért elültetni a saját fád. Ezután a Nosalty.hu és a Plant A Tree Cocktail csapata egy sorszámmal ellátott, névre szóló tölgyfacsemetét ültet neked, ezzel gyarapítva a privát földeken lévő Plant A Tree erdőket.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék