Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy apa életre kelti gyermekei rajzait - az eredmény elképesztő

Szerző: Bordohányi Alexandra

2021. április 9.

Forrás: babaszoba.hu

Egy édesapa zseniális dolgot talált ki: a Photoshop segítségével úgy alakítja át állatok, emberek és járművek fotóit, hogy pontosan úgy nézzenek ki, mint gyermekei rajzai. Az eredmény érdekes, vicces, és nagyon kreatív!

Ahogy Tom, az édesapa a Things I Have Drawn (Dolgok, amiket rajzoltam) nevű weboldalán írja, egy olyan elképzelt világot mutat be, amelyben a gyerekek által rajzolt dolgok valóságosak. Kezdetben a projekt azzal indult, hogy Tom a most 6 éves fia, Dom rajzai alapján alakított át képeket, majd később fiatalabb gyermeke, Al rajzait is felhasználta. Mára pedig annyira népszerű lett a Things I Have Drawn, hogy a világ minden tájáról küldik a szülők gyermekeik rajzait.
Az elmúlt néhány évben több száz érdekes lényről, állatokról, szörnyekről, emberekről és járművekről is készültek már képek. Találunk az alkotások között az Alice Csodaországban meséből ismert Vigyor kandúrt is megszégyenítően mosolygó nyuszit, egyszemű - ám hegyes fogakkal megáldott - aranyhalat, tojás alakú kismadarat, vagy éppen szappanbuborékokat fújó tankot.
Válogattunk néhányat ezekből a képekből, a többit pedig meg tudjátok nézni a Thingsihavedrawn.com weboldalon, és a @thingsihavedrawn Instagram oldalon.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék