Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Egy TikTok kihívás miatt fejbe vert egy tanárnőt egy diák

Szerző: Babaszoba.hu

2021. október 6.

Forrás: 24.hu

A TikTokon terjedő kihívást teljesítve fejbe verte tanárnőjét egy általános iskolás diák.

Egy TikTok kihívás miatt fejbe vert egy tanárnőt egy diák (fotó: Getty Images)
Hátulról fejbe vert egy tanárnőt egy általános iskolás diák az amerikai Dél-Karolina egyik iskolájában, hogy teljesítsen egy TikTokon terjedő kihívást - írja a 24.hu. Az iskolakörzet figyelmeztetést adott ki: felfüggesztés vár azokra a diákokra, akik megütnek egy tanárt, sőt, ebből akár rendőrségi ügy lehet. Ez ilyen tettek nem a csínytevés kategóriájába tartoznak az iskola szerint.
Az amerikai diákok körében a TikTokon terjed egy kihívás, ami arra biztatja őket, hogy üssenek meg egy iskolai dolgozót, és ezt vegyék is videóra - írta a USA Today. Az amerikai pedagógus szakszervezetek felháborodva reagáltak.
A tanáraink nem arra vállalkoztak, hogy egész nap a hátuk mögé kelljen lesniük munka közben, hogy mikor fogják megütni, felpofozni, megrúgni vagy fejbe verni őket - jelentette ki a lapnak Anna Fusco, a floridai Broward Tanárszakszervezet elnöke. A tanár elmondta, hogy 30 éve tanít és most először találkozott azzal, hogy tanárok elleni fizikai erőszakra biztassák a diákokat, és sose gondolta volna, hogy arra fogja bíztatni a tanárokat, hogy hívjanak rendőrt a gyerekekre.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék