Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Eddig ez a legcukibb tetris challenge

Szerző: Babaszoba.hu

2019. november 13.

Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Hetek óta terjed egy kihívás, a #tetrischallenge, melyben különböző szakmák mutatkoznak vicces, különleges nézőpontból. Az eddigi legaranyosabb csapat mutatkozott most be.

Eddig ez a legcukibb tetris challenge (fotó: Esztergomi Kertvárosi Óvoda Pillangó csoport)
A #tetrischallenge lényege, hogy hasonlóan a tetris játékhoz, a résztvevők a földön fekszenek olyan, szépen elrendezett eszközök között, ami munkájukra jellemző vagy amit munkájuk során használnak. Erről készítenek egy fotót és megosztják a közösségi médiában.
Már nagyon sokan bemutatták így hivatásukat, munkájukat, de most az eddigi talán legcukibb tetris challenge is elkészült: az Esztergomi Kertvárosi Óvoda Pillangó csoportjának kihívása.
A lelkes ovisokat az óvónők, Demjén Kata és Gáspár Mónika, valamint a dadus, Behány Szilvia segítette abban, hogy meg tudják mutatni, mely fontos eszközök is alkotják az ő ,,dolgos hétköznapjaikat"-  írja a sokszinuvidek.24.hu.
"Óvodánkban nagyon törekszünk arra, hogy a gyerekek mindennapjait minél színesebbé, izgalmasabbá varázsoljuk. Kirándultunk tavasszal az esztergomi tűzoltóállomásra, aminek az emlékei a napokban felelevenedtek, ennek kapcsán néztük meg a tűzoltók képeit. Ekkor fedeztük fel a kihívást, s megragadtuk az alkalmat, hogy a gyerekek természetes kíváncsiságát kihasználva csapatmunkára ösztönözzük őket. A gyerekek nagyon lelkesek voltak, s mivel amúgy is igazán nyitott, vidám csoport vagyunk, jókedvű perceket okozott a kihívás teljesítése mindannyiunknak"- mondta el a Sokszínű Vidéknek az ötletgazda, Demjén Katalin óvónő.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék