Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Döbbenetes videó: felkapja a szél a négyéves kislányt

Szerző: Babaszoba.hu

2017. március 13.

Forrás: babaszoba.hu

Víruskén terjed a közösségi oldalakon egy videó, amin az látható, hogyan kapja fel a szél a 4 éves ohio-i kislányt. A kislány épp, hogy csak hazaért, nyitná az ajtót, de a szél annyira erős, hogy az ajtóval együtt elfújja őt.

A kis Madisont felkapta a szél


Miután Brittany Gardner leparkolt az ohio-i házuk előtt, a 4 éves kislánya, Madison az ajtó felé indul. Már nyitja is, de a viharos szél erősebbnek bizonyul nála... - a megdöbbentő pillanatokat egy biztonsági kamera rögzítette.
A videó a The Telepgraph oldalon is látható. Picit morbid, ugyanakkor vicces, hogy a háttérben a Frank Sinatra's Come Fly With Me (Gyere szállj velem) című dala szól. Senki nem mondhatja, hogy a kislány édesanyjának nincs humorérzéke. A videót is ő osztotta meg az interneten.
Már akkor látni, milyen erős szél tombol, amikor Madison a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőkön lépdel felfelé, de senki nem gondolná, hogy baj lesz, ha megfogja az ajtó fogantyúját. Még az a szerencse, hogy a kislány ügyesen kapaszkodik, miközben a szél az ajtóval együtt elhajítja őt.
Itt nézheted meg a videót:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék