Gyerek

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték – teszt

Bogyó és Babóca a bölcsis és ovis korosztály legnagyobb kedvence. Bartos Erika figurái és történetei nemre való tekintet nélkül minden gyereket levesznek a lábukról. A Bogyó és Babóca Évszakok társast tesztelte az egyik látogatónk, Tóth Nikolett.
2016. November 16.

Nikolettnek két gyermeke van: Vanessza 3 éves, Viktória 16 hónapos. A pici még kicsi a társashoz, bár valószínűleg a játék erőteljes színei az ő figyelmét is felkeltik.

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték - teszt

A nagy sikerű Évszakok könyv nevét viselő társas valójában sokkal több egyetlen társasjátéknál. Két tábla van benne, és annak mindkét oldalán van játék, tehát összesen 4 játék játszható vele. Ezen felül van hozzá egy minden szereplőt felvonultató könyvecske, hozzá színező, és ráadás mese. Több nehézségi szintet lefednek a játékok: a lépegetős típustól a beszélgetősig minden van. (4 éves kortól 8 éves korig játszható.)

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték - teszt

“Kipróbáltunk minden játékot. A Vendégjárás tetszett Vanesszának a legjobban. A Színverseny nem igazán. Az Évszakos kártyajáték szintén nagyon jó volt, a beszélgetős játékhoz még kicsik vagyunk. Mivel amúgy nagy kedvenc a Bogyó és Babóca, ezért a benne lévő mese is hamar nagy kedvenc lett. Ezt még egyáltalán nem hallottuk” – összegezte élményeit Nikolett.

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték - teszt

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték - teszt

Ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor itt tájékozódhatsz.