Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték - teszt

Szerző: Babaszoba.hu

2016. november 16.

Forrás: babaszoba.hu

Bogyó és Babóca a bölcsis és ovis korosztály legnagyobb kedvence. Bartos Erika figurái és történetei nemre való tekintet nélkül minden gyereket levesznek a lábukról. A Bogyó és Babóca Évszakok társast tesztelte az egyik látogatónk, Tóth Nikolett.

Minden gyerek imádja őket


Nikolettnek két gyermeke van: Vanessza 3 éves, Viktória 16 hónapos. A pici még kicsi a társashoz, bár valószínűleg a játék erőteljes színei az ő figyelmét is felkeltik.

Bogyó és Babóca Évszakok társas - Kép forrása: jateknet.hu


A nagy sikerű Évszakok könyv nevét viselő társas valójában sokkal több egyetlen társasjátéknál. Két tábla van benne, és annak mindkét oldalán van játék, tehát összesen 4 játék játszható vele. Ezen felül van hozzá egy minden szereplőt felvonultató könyvecske, hozzá színező, és ráadás mese. Több nehézségi szintet lefednek a játékok: a lépegetős típustól a beszélgetősig minden van. (4 éves kortól 8 éves korig játszható.)

Vanessza a társassal

"Kipróbáltunk minden játékot. A Vendégjárás tetszett Vanesszának a legjobban. A Színverseny nem igazán. Az Évszakos kártyajáték szintén nagyon jó volt, a beszélgetős játékhoz még kicsik vagyunk. Mivel amúgy nagy kedvenc a Bogyó és Babóca, ezért a benne lévő mese is hamar nagy kedvenc lett. Ezt még egyáltalán nem hallottuk" - összegezte élményeit Nikolett.

A Vendégjárás - Bogyó és Babóca Évszakok társasjáték

Évszakok tábla

Ha többet akarsz megtudni a játékról, akkor itt tájékozódhatsz.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék