Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Barátkozz meg a fogorvossal!Családi fogászati nap a Bálnában

Szerző: Babaszoba.hu

2015. november 5.

Forrás: HáziPatika.com

Hazánkban első alkalommal találkozhatnak praxisok meglévő és leendő pácienseikkel a Dental Pillanatok fogászati kiállításon. Az ingyenes családi fogászati napon november 28-29-én minden a szájápolásról fog szólni.

A Canaria Dental idén hiánypótló felmérést készített, amely megerősítette, hogy a szájhigiéniás kultúra Magyarországon jelenleg nagyon alacsony szintű: sokan egyáltalán nem járnak fogorvoshoz, és a válaszadók jelentős része (1000 fős mintán 40 százalék) évek óta nem kereste fel a fogászatot. Az okok összetettek, a félelem és az anyagi lehetőségek is gátat szabnak a rendszeres orvoslátogatásnak, ugyanakkor az információhiány is jelentős. Mindezek leküzdése, és a fogorvosok és a betegek közelítése érdekében a Canaria Dental ingyenes, családi fogászati napot és kiállítást rendez.

Mi a bajunk a fogorvosokkal?

Évente egyszer, vagy még ritkábban megyünk fogorvoshoz. A CanariaDental átfogó fogászati felmérést készített. Nézzük, mi derült ki! "A rendezvény célja, hogy a közönség megismerje a fogászati szolgáltatókat és a legújabb szolgáltatásokat, valamint, hogy közvetlen kapcsolatok alakuljanak ki az orvosok és a páciensek között. Ha a betegtársadalom jobban megismeri a praxisokat és az eljárásokat, talán az ágazatról kialakult tévhiteket is sikerül eloszlatni" - nyilatkozta Stern Andrea, a Canaria Dental igazgatója.
A Dental Pillanatok fogászati családi napon fogászati, szájápolási előadásokat, bemutatókat, workshopokat tekinthet meg a közönség. Emellett ingyenes tanácsadásban, kezelési útmutatásban is részesülhet az, aki kilátogat a rendezvényre. A helyszínen - jelentős kedvezménnyel - fogászati termékeket is lehet vásárolni. A színpadon sztárvendégek, fellépők, zenés programok szórakoztatják a látogatókat. A rendezvény háziasszonya Szily Nóra.

Rendezvény helyszíne: Bálna Budapest, Fővám tér 11-12. Időpont: 2015. november 28-29.

A belépés a rendezvény látogatóinak ingyenes.

Friss információkat az esemény Facebook oldalán talál: http://www.facebook.com/dentalpillanatok2015


Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék