Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Az ország legnagyobb babazsúrja és gólyapartija vár a 10 éves BabaMama Expón! (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2015. november 3.

Forrás: babaszoba.hu

Életet adni egy kisbabának a legszebb felelősség. Leírhatatlan élmény gondoskodni róla, de közben ezer meg ezer kérdés merül fel, helyesen csináljuk-e.

A BabaMama Expo azért született meg, hogy választ adjon a várandósság és kisbabás időszak kimondott és kimondatlan kérdéseire. Az esemény november 13-14-15-én ingyenes szakértői tanácsokkal, izgalmas előadásokkal és a legújabb baba- és kismama termékekkel várja a látogatókat a Budapest Sportarénában.
A leendő és gyakorló szülők a legfelkészültebb szakértőktől hallhatnak előadásokat és kérhetnek személyre szabott tanácsokat a rendezvényen a várandósság és kisbabás kor legfontosabb témáiban. Az Első 1000 nap program standján egy rekordkísérletre készülnek a szervezők: 1000 kép készül a helyszínen a baba első 1000 napjáról a fogantatástól a tipegő korig, ezzel is felhívva a figyelmet az első 1000 nap rendkívüli fontosságára a gyermek egész élete és egészsége szempontjából."Nagyon sok várandós anyukától kaptunk köszönő levelet az elmúlt években, akik kiemelték, hogy a várandósság során a BabaMama Expo volt számukra a legjobb tájékozódási pont, ahol szakértő tanácsokat kaptak, össze tudták hasonlítani a különböző cégek kínálatát, és élőben is megnézhették, megfoghatták, kipróbálhatták az addig csak reklámokból, újságokból és az Internetről ismert baba- és kismama terméket. A kismamák elégedettsége hatalmas öröm számunkra, és az is, hogy később éveken át visszatérnek az eseményre babájukkal, majd később a már nagyobb gyermekeikkel társrendezvényünkre, a Kidexpóra." - mondja Fülöp Judit, a BabaMama Expo főszervezője.

A 200 kiállító között megtalálhatók a legújabb babaápolási termékek, bababútorok, kismamaruhák, itt vannak az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, bio termékgyártók legfontosabb képviselői is. Egyedi tervezésű kismama- és babaruhák és egyéb karácsonyi különlegességek is várják az Expóra ellátogató családokat. A 9000 négyzetméteres rendezvényen idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.A kisbabával érkezőket külön pelenkázó és szoptató helyiségek várják és az anyukák kényelmesen megetethetik babájukat a bébiétel kuckóban, a pihenőben pedig tartalmas olvasnivalót is találnak a pihenni vágyó pocakosok. A rendezvény főtámogatója, az OTP Lakástakarék, három napon át óriási babazsúrral és egy várandós kvízjátékkal várja a látogatókat, ahol a legszerencsésebb pár egy tejfakasztó bulit is nyerhet!

Az előzetesen a honlapon és a kiállításon is regisztráló látogatók értékes ajándékokat nyerhetnek: bababarát családi hétvégét, bababútort és babatermékeket is. Különösen érdemes regisztrálni a kismamáknak, hiszen a KRIO Intézet felajánlásaként már az Expo előtt nyerhetnek három "4D Babamozit", a helyszínen is regisztráló kismamák közül a legszerencsésebb pedig egy 20 évre szóló, 350.000 forint értékű őssejt-tárolási szerződést!

A BabaMama Expo testvérrendezvénye, a 4-12 éves korosztálynak szóló Kidexpo (korábban Gyerekvilág Élményhétvége) számtalan helyszíni programmal, foglalkozással, játék premierrel és edukatív oktató programokkal várja a családokat.

A rendezvény szombaton és vasárnap hosszabb nyitva tartással, már reggel 9 órától vár minden látogatót!

Részletek és regisztráció: www.babamamaexpo.hu

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék