Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Álomutazó című családi mesemusical idén karácsonykor! (X)

Címkék:

mesemusical

Szerző: Babaszoba.hu

2018. november 6.

Forrás: babaszoba.hu

Fantasztikus látványvilág, lenyűgöző történet és feledhetetlen dalok.

A tavaly nagy sikerrel bemutatott szuperprodukció, az Álomutazó című családi mesemusical idén karácsonykor, december 22-23-án és 27-én újra színpadra kerül a volt Syma csarnokban. Gyerkőcök, hozzátok el a szülőket, nagyszülőket is!
"Az biztos hogy ebbe a produkcióba belepakoltak mindent, amit csak lehetett. A színészek mindegyike húzónév, van eredeti sztori, új dalok, elképesztő látvány, jellegzetes jelmezek? - írta a kritika a 2017-es év legnagyobb színpadi produkciójáról, az Álomutazó című családi mesemusicalről, amit tavaly karácsony és újév között majd 50 ezren néztek meg a 13 előadáson.
Az Álomutazó arról szól, ami azután történik, hogy este az ágyban becsukjuk a szemünket, ami a fejünkben történik? az álomról, hogy mitől vannak, ki csinálja őket,  és miért? Arról, hogy ma, amikor úgy érezzük, gondoljuk, tapasztaljuk, hogy annyi minden van, amit be kell fogadni, hogy mindig a maximumot kell hozni, mennyire elveszítjük a kapcsolatot saját magunkkal, az álmainkkal, nem adunk időt arra magunknak, hogy feldolgozzuk azt a rengeteg információt, amit kapunk. Ezzel a mesével a profi szórakoztatáson túl az alkotók azt is szeretnék, hogy az előadás után a felnőttek egy kicsit elgondolkozzanak, lelassuljanak, és újra tudjanak kicsit álmodozni és álmodni, mint gyerekkorukban. A gyerekeket pedig egyszerűen szeretnék elvarázsolni és szeretnénk, hogy ne csak most, hanem felnőttkorukban is merjenek álmodozni.
 

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék