Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ajándéktipp: a hat legcukibb játékfigura magyar tervezőktől

Szerző: Nagy Réka

2011. december 12.

Forrás: babaszoba.hu

Szeretnél valami igazán egyedi babát, figurát, vigasztárgyat? Összeválogattunk négy fantasztikus alkotót, az ő munkáikat ajánlunk. Csak el ne csaklizd végül a gyerektől...

Figurka - nem csak gyerekeknek

A Figurkákat már sokan ismerhetik. Egyedi, helyes mackók, cicák, nyulak, királylányok, angyalkák, illetve manók, manószerű lények, maguk a Figurkák. Bájosak, helyesek, igazán jó társak. Megálmodójuk Csernus Ági játéktervező, többgyerekes édesanya. Először csak a saját gyerekeinek varrt, majd a rokonok, barátok gyerekeinek, majd a rokonok és barátok rokonai és barátai is egyre többen tőle szerettek volna rongybabát venni, míg végül értékesíteni kezdte Figurkáit. Szívből, szeretetből alkot.
Hivatalos weboldal: www.figurkadesign.com

Nyúlgyár - mert nyúlból sosem lehet elég...


Tényleg nem... Az igazi gyengém, az egyetlen valódi Achilles-sarkam... A nyúl. És hol máshol lenne belőle rengeteg különböző és bájos, mint a nyúlgyárban? Minden darab egyedi, magyar divattervezők maradék anyagaiból készül. Az összeset meg tudnám venni valószínűleg, és természetesen a lányomnak is ezt vettem potenciális totemállatnak. De győzött a szabad akarat, ő a medvéket választotta.
A nyúlanyó blogja: piryaniko.blogspot.com

Mankák - mosolygó álommanók


A Mankák szemlátomást varázslatos kis lények. Finomak, bájosak, stílusosak. Nevezhetjük őket is rongybabáknak, egy álomvilág, fantáziavilág színes szereplői. Horváth Mónika illusztrátor mesekönyvekhez, képeskönyvekhez fest illusztrációkat, de legújabb szerelme a varrás, így születnek egyedi tervezésű, mindig mosolygó babácskái.
Itt olvashatsz a Mankákról és barátaikról: Itt találod őket: vattacukorhajulany.blogspot.com

Krumplimaci - úgy kell, mint az oxigén


Miután a lányom a medvéket választotta hű tárásul, egy kicsit bele kellett ásnom magam a medvekultúrába. A mostani szezon abszolút slágere nálam a Krumplimaci. Alkotója, Nagy Diána így foglalja össze Krumplimaci lényegét:
Tenyérben elférő, áramvonalas, horgolt, puha minimálmedve. Puha, finom, szeretnivaló... Itt tudod megvásárolni: keteger.hu/

Rosehipdesign - hosszú nyakú pöttyös zsiráf


Megyeri Ancsa munkái olyan békebeli mesevilágba röpítik a szemlélődöt, ahol jó lenni, ahol az ártatlanság és a biztonságérzés még magától értetődő. Bájos és békebeli, de egyáltalán nem giccses. S bár munkái nagyrészt a kislányokat célozzák, tőle most mégis inkább hosszú nyakú, peckes zsiráfot ajánlok, aki vígan szegődne kisfiúk mellé is jó barátként.
Itt találod a zsiráfot: rosehip.hu

Fércművek - belevaló békaPersze, mindig itt a kivételezett csapat! Puha medvék, ábrándos szemű, bolyhos fülű nyulak... De mi lesz a kevésbé népszerű állatokkal? Akiknek nem ilyen jó a marketingjük? Mondjuk, például egy béka... Pedig, kérem, egy béka is lehet puha és ölelnivaló, főleg, ha a Fércművekből kerül ki. Egy béka például nagyon ügyesen fel tud ugrani a kismotorra, hogy kis gazdájával együtt száguldhasson a játszótéren. Itt találod a békát: fercmuvek.blogspot.com

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék