Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Ajándéktipp: 2017-es Lego trendek

Címkék:

lego

Szerző: Babaszoba.hu

2017. november 27.

Forrás: Well PR Ügynökség

Érdemes olyan ajándékot választanunk a gyereknek a közeledő ünnep alkalmára, amely szórakoztató, leköti a figyelmét és serkenti a kreativitást.

Ajándék tipp: 2017-es Lego trendek

A LEGO tematikus játékai a kisebbeknek és a nagyobb gyerekeknek is jó alternatívát jelentenek, lekötik a figyelmüket, megmozgatják a fantáziájukat és szórakoztatóak is.

Azoknak, akik szeretik a kalandos történeteket

Ezeknek a játékoknak a segítségével a gyerek megalkothatja saját történeteit. Ha éppen hős harcosokká szeretnétek válni, gyermekeddel lépjetek be NINJAGO városába, ahol a hős nindzsák a gonosz Lord Garmadon ellen veszik fel a harcot.
A klasszikusabb történetek kedvelői bátran csatlakozhatnak a Star Wars univerzumához, ahol a régi és új események egyaránt megelevenedhetnek előttük. Induljatok közös kalandra Chewbacca™-val és BB-8™-el, és mentsétek meg a galaxist a Sötét Oldal uralmától!

A kis gasztrotehetségeknek

Ha a gyereked szereti a főzést, kíváncsi arra, hogy mit főznek a felnőttek, hogyan készül a vacsora, milyen eszközöket használunk a konyhában, akkor a LEGO® DUPLO® Pizzéria készlet éppen neki való. A kis gasztrorajongók nagy örömmel szolgálják majd fel színpompás éttermükben az általuk sütött pizzát.

A technika szerelmeseinek

Sok gyerek már egészen pici korától érdeklődést mutat a technikai dolgok iránt. A technikai vívmányok iránt rajongók számára tökéletes választás bármelyik LEGO® Technic készlet! A Távirányítós, hernyótalpas versenyjármű amellett, hogy szórakoztató építési élményt biztosít, és betekintés nyújt abba, mi hogyan működik. Azoknak a gyereknek, akiket érdekel a számítógépek világa, jó választás a LEGO® BOOST készlet: már a legkisebbek is belekóstolhatnak a programozásba.

Orvos, rendőr, építész

Sok gyerek szereti kipróbálni és beleélni magát különféle foglalkozásokba szerepjátékai során.
Ha éppen orvosost játszanak, akkor jó választás neki a LEGO® Friends Heartlake Kórház szett: röntgengép segítségével megvizsgálhatják a törött csontokat, majd elláthatják a sérüléseket. A csecsemőosztályon pedig a kisbabák gondozásából is kivehetik részüket.
A LEGO City Rendőrállomás készlet segítségével könnyen válhat minden kisgyerekből rendőr, autóval, motorkerékpárral vagy helikopterrel is üldözőbe veheti a bűnözőket.
A LEGO Classic készleteket lelkes építőknek találták ki: a 33-féle színű, klasszikus építőelemeket tartalmazó LEGO® Classic nagy kreatív elemtartó doboz végtelen számú építési lehetőséget kínál. A számos, sokféle ablakkal és ajtóval, mellette több más, inspiráló, különleges elemmel a jövő kis építészei igazán szabadjára engedhetik a képzeletüket.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék