Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Adventi játék - Íme a legjobbak!

Szerző: Babaszoba.hu

2012. december 23.

Forrás: babaszoba.hu

Adventi játékunkban három héten keresztül tölthettétek fel legszebb adventi naptáratok, adventi koszorútok illetve karácsony sütitek fotóját. Íme a a legjobbak teljes listája!Első forduló - Adventi naptárak

Mondókás

Első helyen a ti szavazataitok alapján ez a kedves, karácsonyfás alkotás végzett, melynek lényege, hogy minden kis "dísz" hátoldalán van egy ének vagy egy mondóka, és minden nap azt dúdolják el, amely az adott napra szól. Az ötletes naptár "andrealazarkonc" felhasználónevű olvasónk munkája.


Angyalkás adventi naptár

A ti szavazataitok alapján gyönyörű varrott és hímzett adventi naptárjával "ejhaj2012" felhasználónevű olvasónk végzett. Naptárjának különlegessége, hogy minden évben újra felhasználható.


Újrahasznosítható adventi naptár

Szintén egy hímzett és újrahasznosítható gyönyörűség futott be még a harmadik helyre a ti szavazataitok alapján. Bár nem teljesen tudjuk kivenni, de ha jól látjuk, a naptárra kicsi zsebecskéket is hímzett "JCsilli" felhasználónevű olvasónk, azokba lehet rejteni a kicsi meglepetéseket.


A versenyben az első tíz legtöbb szavazattal rendelkező játékos is jutalomban részesül. Íme a további nyertesek listája:


Andelf
tsilla
Veszy
Emyke
lemna74
nemeth83
babypocak
Második forduló - Adventi koszorúk

"Lógatva"

Első helyen a ti szavazataitok alapján ez a speciális, plafonra lógatott koszorú került, "orsi_dbk felhasználónevű olvasónk munkája.


Klasszikus

A ti szavazataitok alapján második helyen "JCsilli" felhasználónevű olvasónk klasszikusan egyszerű, piros gyertyás koszorúja végzett.


Mézeskalácsos

A ti szavazataitok alapján a dobogó harmadik helyére három csodaszép, mézeskalácsból készült koszorú került, "renike1987" felhasználónevű olvasónk munkái.


A versenyben az első tíz legtöbb szavazatot kapott játékos is jutalomban részesül, íme a további nyertesek listája:


gyongy30
perczeleniko
76timi18
pappevi
babypocak
enci1989
nickey89

Harmadik forduló - Sütemények

Mézeskalács kavalkád

Első helyen a ti szavazataitok alapján "JCsilli" felhasználónevű olvasónk csodás alkotásai kerültek.


Mézeskalács

Szintén klasszikus mézeskaláccsal nevezett "fehereva7" felhasználónevű olvasónk és a ti szavazataitok alapján második helyre került gazdagon díszítetett, csodaszép süteményeivel.


Rudolf, a piros orrú rénszarvas

A dobogó harmadik helyére a szavazataitok alapján ezek a nagyon-nagyon helyes kis rénszarvasos - talán linzer-szerű - sütik kerültek, "solymossylinda" nevű felhasználónk munkái.


Ebben a fordulóban összesen négy nevezés érkezett, negyedik feltöltőnk, aki jutalmat kap "pappevi" felhasználónevű játékosunkMindenkinek gratulálunk, és nagyon köszönjük a munkáitokat!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék