Gyerek

Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park

Már csak december végéig látható az Andrássy Élményközpontban a világ egyig legizgalmasabb virtuális játszótere, az év utolsó hónapjára adventi hangulatba öltözött Future Park.
2018. December 15.
Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park (forrás: Facebook.com)

A nemzetközi bemutatkozások után Magyarországon is nagy sikert aratott Future Park a hátralévő pár hétben karácsonyi hangulatban búcsúzik a vendégektől. “A japán fejlesztők – látva a budapesti helyszín nagy sikerét – hozzájárultak, hogy az eredeti animációk helyett karácsonyi látványvilág fogadja decemberben a látogatókat” – mondta az Andrássy Élményparkot megálmodó TulipánTündér produkció vezetője, Illés Gabriella.

“Bár a szerződésünk a Future Parkra lejár, az Andrássy Élményközpont természetesen újabb élményeket tartogat az elkövetkezőkben is. Például egy olyan, úgynevezett “blockbuster”, azaz bombasiker mozifilm-kiállítás szerződésének finisében tartunk, ami bizonyára sokaknak jelentett felejthetetlen élményt” – mondta sokat sejtetve a producer. “Az biztos, hogy az elmúlt fél év alatt az Andrássy Élményközpont bekerült a köztudatba és azt látjuk, hogy szükség van egy olyan helyre, mely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak” – tette hozzá Illés Gabriella. “Külön öröm, hogy számos színész, tv-s személyiség is ellátogatott hozzánk, például Stohl András, Szabó Győző vagy Ördög Nóra a gyermekeivel, de járt itt Radics Gigi, Iszak Eszti, Dukai Regina is, akik örömmel posztoltak közösségi oldalaikon az Élményközpontról.”