Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park

Szerző: Babaszoba.hu

2018. december 15.

Forrás: babaszoba.hu

Már csak december végéig látható az Andrássy Élményközpontban a világ egyig legizgalmasabb virtuális játszótere, az év utolsó hónapjára adventi hangulatba öltözött Future Park.

A nemzetközi bemutatkozások után Magyarországon is nagy sikert aratott Future Park a hátralévő pár hétben karácsonyi hangulatban búcsúzik a vendégektől. "A japán fejlesztők - látva a budapesti helyszín nagy sikerét - hozzájárultak, hogy az eredeti animációk helyett karácsonyi látványvilág fogadja decemberben a látogatókat" - mondta az Andrássy Élményparkot megálmodó TulipánTündér produkció vezetője, Illés Gabriella.
Adventi hangulatban búcsúzik a Future Park (forrás: Facebook.com)
"Bár a szerződésünk a Future Parkra lejár, az Andrássy Élményközpont természetesen újabb élményeket tartogat az elkövetkezőkben is. Például egy olyan, úgynevezett "blockbuster", azaz bombasiker mozifilm-kiállítás szerződésének finisében tartunk, ami bizonyára sokaknak jelentett felejthetetlen élményt" - mondta sokat sejtetve a producer. "Az biztos, hogy az elmúlt fél év alatt az Andrássy Élményközpont bekerült a köztudatba és azt látjuk, hogy szükség van egy olyan helyre, mely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak" - tette hozzá Illés Gabriella. "Külön öröm, hogy számos színész, tv-s személyiség is ellátogatott hozzánk, például Stohl András, Szabó Győző vagy Ördög Nóra a gyermekeivel, de járt itt Radics Gigi, Iszak Eszti, Dukai Regina is, akik örömmel posztoltak közösségi oldalaikon az Élményközpontról."

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék