Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A lázmérőt is a család vitte be a kórházba - A kórház cáfol

Szerző: Babaszoba.hu

2018. március 28.

Forrás: atv

Sem ágynemű, sem lázmérő, sem fertőtlenítő szer nincs egy budapesti kórházban. Egy anya állítása szerint a legalapvetőbb higiénés körülmények is hiányoznak a kórházból. A kórház cáfol.

Áldatlan állapot a kórházban
Az ATV Híradója számolt be arról, hogy egy család mindhárom gyermek a budapesti Szent László Kórházban kötött ki két hete hányás miatt. Azóta is kórházban vannak. Az anya a kórházi körülmények miatt kereste meg az ATV-t: otthonról kellett bevinniük ágyneműt, lázmérőt, párnát, WC-papírt, kézfertőtlenítőt.
A hiányos ápolási és higiéniai feltételek mellett az anya azt is kifogásolja, hogy orvost alig láttak az elmúlt két hétben, az ápolók nem fertőtlenítik a kezüket és lábzsákot sem húznak a cipőjükre, mielőtt a kórterembe lépnek.
Először a bölcsődés gyermek került a kórházba, aki vírusos fertőzést kapott, s az anya szerint egy kórterembe került egy rotavírussal fertőzött kislánnyal. Miután a gyermeket hazaengedték, másnap hányt, majd a család másik két gyermeke is. Így az összes gyereket bevitték végül a szülők a Szent László Kórházba. "Azóta ott vannak, két hete most már, és semmi változás nincsen?" - mondta az anya az ATV-nek.
A kórház cáfol: azt állítják, hogy csak azonos fertőzésben szenvedőket tesznek egy kórterembe. Azt is cáfolja a kórház, hogy nem lennének megfelelőek a higiéniás feltételek, nem kértek a hozzátartozóktól az ápoláshoz szükséges felszerelést.
Kapcsolódó cikkeink:

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék