Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A játék valósággá válik a hétvégén

Címkék:

legoprogramok

Szerző: Babaszoba.hu

2013. szeptember 19.

Forrás: babaszoba.hu

Az Allee bevásárlóközpontban most hétvégén a játékos kedvű gyermekek és szüleik átélhetik az otthoni szőnyegen játszott LEGO Chima Legendái izgalmas harcait és ajándékot is nyerhetnek.

A dél-budai bevásárlóközpont ad otthon a LEGO Chima Legendái Királyságnak. A kétnapos rendezvényre belépők egy varázslatos paradicsomban találják magukat, ahol a történetben megjelenő állattörzsek élnek. Ez a világ egykoron a nyugalom szigete volt, ám két állattörzs most harcba szállt egymással a különleges természetfeletti képességeket biztosító CHI birtoklásáért.
A játékos kedvűek akár mindkét napon próbára tehetik tudásukat, kézügyességüket, képzelőerejüket és a játék erejéig oroszlánokká vagy krokodilokká változhatnak. Sőt, akik versenyezni is szeretnének, azok részt vehetnek a Speedorz Bajnokságon, ahol a legügyesebbeket különleges LEGO ajándékokkal jutalmazzák. Az izgalmas hétvégi programon minden résztvevő kap egyet LEGO Chima oroszlánkirálya, Laval álarcából.

A szeptember 21-22-én 10 és 19 óra között nyitva tartó rendezvény persze nemcsak a fiúkat, hanem a kislányokat és az egészen kicsiket is várja. A lányoknak LEGO Friends babaházzal, a kicsiknek pedig LEGO DUPLO játéksarokkal készülnek.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék