Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A felsősök maradnak otthon, az alsósok mehetnek suliba

Szerző: Babaszoba.hu

2021. április 14.

Forrás: 24.hu

Az alsósoknak megkezdődik a jelenléti oktatás április 19-én, a felsősök online folytatják. A teraszok pedig a jövő hét közepén nyithatnak.

Az iskolák újranyitásával kapcsolatban Orbán Viktor szerdán a Facebookon közzétett videóban elmondta, "csak fokozatosan és óvatosan haladhatunk", ezért türelmet és megértést kér a szülőktől - írja a 24.hu.
"Úgy döntöttünk, hogy április 19-én kinyitjuk az óvodákat és az általános iskolák alsó tagozatait. A felső tagozatban marad az otthoni, digitális alapú oktatás" - mondta Orbán, hozzátéve, hogy a felső tagozatosoknak az iskola május 10-én nyílik meg, aznap, amikor a középiskolásoknak is.
A miniszterelnök szerint "jól haladunk, gyorsan haladunk az oltással", elértük a hárommillió oltást. Ha meglesz a 3,5 millió beoltott, akkor további nyitás lehet. "Reményeink szerint ez a jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet, akkor kinyithatnak a teraszok, ismét visszakapjuk a régi életünk egy darabját- közölte. Azért, hogy a vendéglátósoknak is könnyebb legyen, az őket terhelő teraszdíjat eltörlik.
Az alsósok hétfőn mehetnek suliba
Fotó: Getty Images

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék