Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

A dm országszerte 55 ezer óvodást látott el naptejjel (X)

Szerző: Babaszoba.hu

2014. június 1.

Forrás: babaszoba.hu

Több mint 400 óvoda jelentkezett a dm felhívására, és adta be pályázatát, "a Nap gyermekei - hogyan lesz nálunk gyerekjáték a napvédelem" elnevezésű edukációs pályázatra, melyet immár negyedik alkalommal hirdetett meg a dm.

A program célja, hogy szakemberek segítségével felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, és a magyarországi óvodákat pályázat útján naptejekkel támogassa. A Garnier Ambre Solaire, a MelanomaMobil és az Egyszervolt - a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány együttműködő partnerként a program mellé álltak.
A dm törzsvásárlói active beauty pontjaik felajánlásával támogatták az óvodások napvédelmét. Ennek eredményeképp 55 ezer gyermek számára tudott a drogéria egész nyárra elegendő naptejet biztosítani a programba jelentkezett és pozitívan elbírált intézményeknek. A nyertes óvodák 50 db naptejet, kifestő füzeteket, és egy oktató társasjátékot kapnak ajándékba, aminek a segítségével valóban gyerekjáték megtanulni, és megtanítani a helyes napvédelem alapjai.

A drogérialánc ezúton is köszönetet szeretne mondani törzsvásárlóinak, hogy pontadományaikkal hozzájárultak a kezdeményezés sikeréhez!

A nyertes óvodák és a legkreatívabb pályázati anyagok listája a www.napgyermekei.hu oldalon érhetőek el.

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Kapcsolódó fórum témák

Legkeresettebb címkék