Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

5 különleges ajándéktipp gyerekeknek

Szerző: Babaszoba.hu

2012. december 15.

Forrás: Időtetrisz

Megpróbálunk pár kreativitást, gondolkodást serkentő játékokat ajánlani, nem bánjunk, ha zöld, azt sem, ha hazai dizájn.

Sőt ha még 11 nappal karácsony előtt beszerezhető, az lesz a főnyeremény, ezért ahol lehet, szerepelnek linkek webshopokhoz is, hogy rögtön meg tudjátok nézni, van-e készleten, és még ki tudják-e szállítani időben.

1. Ha van a falon valami, amire nem tilos, sőt kifejezetten szabad rajzolni, akkor talán sikerül megúszni a falfirkálást. 45 x 200 centis öntapadós krétatábla, a Pátria irodaszer oldalán itt kapható, személyes átvétel van.
Ár: 1560 Ft


2. Tagadhatatlanul zöld, kreatív és egy bizonyos korig az egész családot összehozó játékcsalád a MakeDo, ugyanis elsősorban a dolgok összetartását segítő elemek kerülnek egy dobozba: egy kartont is jól vágó fűrész és kapcsok, zsanérok tömkelege tartozik az alapcsomagba, ezek és a mindenféle papírok, kartonok segítségével gyakorlatilag bármit lehet építeni. De vannak szettek is matricával: autós, robotos és repülős, babaház, elefánt és hasonlók. A MakeDo oldalán számtalan inspiráló ötletet találunk, sőt, dicsőségfal is található havi nyereményjátékkal. Itthon a Kartonjáték, a Varázspalota és a Shopping All oldalán található többféle termék is.
Árak: 1990 Ft-tól.


3. A festett kavicsalapokon nyugvó interaktív meserendszer nem is oly rég indult, minden a megálmodott Pandala-szigetek környékén történik, egy megfelelő mágneses felületen máris lehet kezdeni a játékot, minden figuracsaládhoz történet is tartozik. Egy festett vastábla 6 mágnessel 7000 forintnál kezdődik, egy-egy kavicsfigura 7-800 forint, részletek itt.


4. Döbbenetesen jó fej mangalicák kaphatók a Namiban, háziszőttes az alapanyaguk, és méretük egy közepes díszpárna méretével vetekedik. Ha a gyermek egy kicsit is bírja a malacokat, tipikusan a "kell" kategória, főleg mert a szülő szemeit is gyönyörködteti, sőt biztosan édesen lehet szunyókálni egyet a kis sonkáin.


5. Legórajongóknak kötelező ez az emberkeformába öntött zsírkréta, remélhetőleg a kicsik még nem morfondíroznak azon, hogy ilyen szép krétát talán jobb nézegetni, mint elhasználni.
8 db 2150 Ft.
Van még maci, szív és csillag formájú is.

Tetszettek ezek az ajándéktippek? Ha igen, kattints az Időtetrisz blogra a folytatásért!

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék