Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

5 anya-lánya páros, akik úgy hasonlítanak egymásra, mintha ikrek lennének

Szerző: Bordohányi Alexandra

2022. július 28.

Forrás: babaszoba.hu

Ezekben a hollywoodi családokban az a bizonyos alma valóban nem esett túl messze a fájától, legalábbis ami a genetikát illeti.

A következő ismert anya-lánya párosok akár egymás hasonmásai is lehetnének - és vannak köztük olyanok, akik karrierjüket illetően is híres édesanyjuk nyomdokaiba léptek.

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Kezdjük is a sort egy ilyen párossal, hiszen Kaia Gerber, Cindy Crawford lánya nemcsak szupermodell anyukája szakasztott mása, de a karrierben is a nyomdokaiba lép. Kaia már több divatbemutatón részt vett, és a legnagyobb divatházak kifutóin vonult.
Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin/Contributor

Uma Thurman és Maya Hawke

Uma Thurman és Ethan Hawke lánya szüleihez hasonlóan színészkedik. A hazai közönségnek leginkább a Stranger Things című sikersorozatból lehet ismerős Maya, aki évről évre egyre jobban hasonlít az édesanyjára.
Fotó: Getty Images/Stephane Cardinale - Corbis/Contributor

Reese Witherspoon és Ava Phillippe

Reese Witherspoont és lányát lehetetlen kihagyni egy hasonló válogatásból! Ugyan Ava édesapját, Ryan Phillippet sem tagadhatná le, de színésznő édesanyjával valóban mintha ikertestvérek lennének. A korábbi színészházaspárnak egy közös fia is van, Ava öccse, Deacon.
Fotó: Getty Images/Monica Schipper/Stringer

Milla Jovovich és Ever Gabo Anderson

Ever Gabo Anderson Milla Jovovich színésznő és Paul W. S. Anderson rendező legidősebb gyermeke. A tinédzser Ever és édesanyja gyakran posztolnak közös képeket a közösségi média oldalaikon, a kommentelők pedig nem győznek csodálkozni a hasonlóságukon. Ever egyébként feltűnt már egy nagyobb hollywoodi produkcióban - ő játszotta a fiatal Natasha Romanoffot a Fekete Özvegy című Marvel filmben.
Fotó: Getty Images/Dave Benett/amfAR/Contributor

Jennifer Garner és Violet Affleck

Óriási a hasonlóság Jennifer Garner és legidősebb gyermeke, Violet között is. Violet édesapja a színész Ben Affleck, és van két fiatalabb testvére, Seraphina és Samuel.
Fotó: Getty Images/Michael Tran/Stringer

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék