Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 szuper weboldal karácsonyi készülődéshez

Szerző: Babaszoba.hu

2012. december 4.

Forrás: babaszoba.hu

Három olyan weboldalt ajánlunk, ahol mindent megtalálhattok, ami ihletet adhat a karácsonyi készülődéshez.

Forrás: Inspirációk karácsonyhoz

Inspirációk karácsonyhoz

Ezt a Facebook-oldalt már több mint ötvenezren lájkolják, nem is véletlenül. Naponta rengeteg posztban kaphatjuk a fantasztikusnál fantasztikusabb karácsonyi ötleteket a dekorációtól kezdve a csomagoláson át az ajándéktippekig. Érdemes követni ha igazán képben szeretnénk lenni!
Forrás: etsy.com

Titkos fegyver

A nemzetközi kézművesoldal, az etsy.com is tele van jó ötletekkel. Elég beírnunk a keresőbe a "Christmas", illetve az "Advent" szavakat (meg persze bármit, ami még eszünkbe jut a témában), és máris ötletek, tippek tárházát listázza nekünk az oldal. Persze ha valami nagyon különlegeset és kihagyhatatlant találunk, meg is tudjuk rendelni, de ötletadónak sem utolsó.Forrás: Pinterest.com

Képkavalkád

Kreatív anyukák aranybányája a pinterest.com. A fent említett keresőszavakkal csodálatos képek tárulnak elénk, és ha lekattintjuk, a forrásnál sokszor az elkészítés módját is megtalálhatjuk, így nem kell pusztán a saját fantáziánkra hagyatkoznunk. Ha pedig regisztrálunk, a saját képzeletbeli kis "parafatáblánkra" is kitűzhetjük a képeket, így a rendszerezés is könnyebb.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék