Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 különleges rajzeszközMert firkálgatni, alkotni, jó!

Szerző: Nagy Réka

2011. augusztus 12.

Forrás: babaszoba.hu

Ha csemeténkből előtör a kreativitás, nincs az a felület, ami megúszná szárazon... Ezekkel a csodálatos eszközökkel kültéren és beltéren egyaránt bátran teret engedhetünk a végtelen gyermeki fantáziának.

Egy szenvedély margójára - rajzolókövek

Kavicskréta külföldről


A legcsodálatosabb kréták, amiket eddig valaha láttam.
A formás kis kövek képzeletemben tökéletesen simulnak a maszatos gyerekkezekbe, és titokzatosan csörögnek az összehúzható kis szütyőben.
Eredeti, egyszerű, mesebeli. Sajnos csak külföldi aukciós oldalról tudod megrendelni, így a szállítási költséggel már elég borsos az ára, de még jobb, ha felkutatsz egy amerikai nagybácsit...Lemosható és feltölthető filcek

Feltölthető és lemosható


Annyira lehangoló, amikor a kedvenc filcünk szánalmasan nyikorog a papíron, mert kiszáradt. Az AquaDuddle névre hallgató kis készségek birtokában ez nem fordulhat el, hisz a tollat használat előtt mindig újra fel kell tölteni vízzel, hogy megelevenedhessenek a formák. A speciális "papírra" rajzoló tollak minden anya álmát megvalósítják: semmi maszat, semmi folt, csak a végtelen képzelet. Ugyanez komplett kis útikészletben is kapható.Csak természetesen

Nem mérgező


Az első rajzeszköz kiválasztásnál nem elhanyagolható szempont, hogy gyermekünk nem feltétlenül kizárólag rajzolásra fogja használni a csábítóan színes rudakat.
Ha olyan krétát választunk, mely kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, akkor sem kell repülősóért kiáltanunk, ha véletlenül kis Picassónk szájában kötne ki zsírkréta.

Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék