Terhesség hétről hétre

Baba fejlődése

3 + 1 iskolatáska

Szerző: Nagy Réka

2012. augusztus 23.

Forrás: babaszoba.hu

Még húzzuk, húzzuk a nyár legvégét, de hamarosan könyörtelenül elérünk szeptember elsejéhez és ezzel az iskola-, óvoda-, bölcsődekezdéshez. Most az iskolások szüleinek mutatunk pár vidám hátizsákot!

Kismajom a táskán

Gondolom, csak az elsősöket lehet még "megvesztegetni" egy ilyen majmocskás táskával, kicsit később ez már menthetetlenül cikinek számít. Sajnos a mérete sem biztos, hogy megfelelő a sok cipelnivalóhoz, de hátha az első évre még elég, mindenesetre nagyon helyes darab, ez elmondható róla.


Lányoknak sok virág

A Budmil régi, megbízható márka a piacon. A kislányokat biztosan levehetjük a lábukról egy lilás vagy rózsaszínes kisvirágos táskával. Színben passzoló tornazsákot is választhatunk hozzá.


Vidám sportos, fiúknak

Ezt a táskamárkát - Schneiders Walker - egy fórumban találtam, ahol nagyon dicsérték, és pár darabjába én is beleszerettem. Ha divatról, kiegészítőkről van szó, a fiúk általában háttérbe szorulnak. A gyerekruhaosztályokon is 85 százalék lányruha, 15 százalék fiúruha. Igazságtalanság! Ezt a két vidám színű, praktikus jószágot kimondottan a fiúknak ajánlom. Semmi cicoma, semmi bonyolult, csak két karakán táska!


Még több virág

Sajnos ez a márka itthon nem szerezhető be, viszont csodálatos dizájnja van. Persze tudom, árban is a "jó, hogy lehet kapni" kategóriába tartozik, és tudom, a pántja is túl vékonyka, de azért egy kicsit gyönyörködni ér!



Hozzászólások

Mit játsszak a gyerekkel? Kalkulátor

Támogatóink ajánlatai

h i r d e t é s

Facebook

Szponzorált hirdetések

Legkeresettebb címkék